Σύντομα ένα δωρεάν ebook για τον συνιδρυτή της Apple Steve Jobs

0


Το Αρχείο του Steve Jobs
ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την επερχόμενη κυκλοφορία ενός δωρεάν ebook του Steve Jobs με τίτλο Make Something Wonderful: Steve Jobs με τα δικά του λόγια . Το βιβλίο, το οποίο θα περιέχει γενικούς προβληματισμούς του Steve Jobs για πολλά θέματα, θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου και προφανώς θα είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Books (ή Kindle, κ.λπ.). Δεν είναι ακόμη γνωστό, ωστόσο, εάν το Make Something Wonderful: Ο Steve Jobs με τα δικά του λόγια μπορεί να το κατεβάσετε απευθείας από το κατάστημα iBooks της Apple.

Αυτό το βιβλίο για τον λαμπρό συνιδρυτή της Apple θα έχει τουλάχιστον 250 σελίδες και θα περιέχει έναν πρόλογο γραμμένο από τη Laurene Powell Jobs, σύζυγο του Jobs. Εκτός από αποσπάσματα από δηλώσεις και συνεντεύξεις του Steve Jobs, το βιβλίο θα εμπλουτιστεί επίσης με αλληλογραφία και αδημοσίευτες φωτογραφίες. Η περιγραφή υποδηλώνει ότι τα θέματα που καλύπτονται θα ξεπεράσουν πολύ την Apple: «Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο Steve μοιράζεται την άποψή του για την παιδική του ηλικία, για τη δημιουργία και την εκδίωξή του από την Apple, για το χρόνο του στην Pixar και στο NeXT και την οριστική του επιστροφή στην εταιρεία από όπου ξεκίνησαν όλα» .

Τέλος, σημειώστε ότι η διάταξη του βιβλίου σχεδιάστηκε από την LoveFrom, την εταιρεία σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από τον Jonathan Ive αμέσως μετά την αποχώρησή του από την Apple. Θα ετοιμαζόταν επίσης μια έντυπη έκδοση, αλλά η τελευταία θα προοριζόταν μόνο για υπαλλήλους της Disney και της Apple. 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !