Μια νέα ενημέρωση θα είναι σύντομα διαθέσιμη για λήψη στο iPhone και συγκεκριμένα το iOS 16.4.1. Σύμφωνα με
το MacRumors , η Apple το κατασκευάζει αυτή τη στιγμή και θα είναι διαθέσιμο σύντομα.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια έκδοση xx1, μην περιμένετε νέα χαρακτηριστικά, μόνο διορθώσεις και βελτιώσεις ασφάλειας για να κλείσετε τα τρωτά σημεία.

Ποιες θα είναι οι διορθώσεις; Η λίστα είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή, αλλά αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή Καιρός καθώς δεν εμφανίζει καμία πληροφορία, είτε πρόκειται για τη θερμοκρασία είτε για την πρόγνωση του καιρού. Είναι απαραίτητη μια πλήρης ενημέρωση iOS; Ή μπορεί η Apple να το διορθώσει απευθείας σε επίπεδο διακομιστή;

Ταυτόχρονα, οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Wi-Fi από την εγκατάσταση του iOS 16.4 . Εξηγούν ότι πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης πολλές φορές για να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi, ενώ ο κωδικός πρόσβασης πρέπει κανονικά να αποθηκευτεί στο επίπεδο του iPhone. Έτσι, το τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί αυτόματα στο δίκτυο όταν είναι κοντά. Αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί από το iOS 16.4 σε ορισμένους χρήστες.

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το iOS 16.4.1, αλλά θα είναι σύντομα. Επίσης, αξίζει να θυμηθούμε ότι η Apple πρόσφατα πρόσφερε το iOS 16.5 σε beta . Θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να αποκτήσετε την τελική έκδοση. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του iOS 17 στις 5 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας του WWDC 2023.