Η Apple θα προσφέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά με το iOS 17 και ένα από αυτά θα αφορά το κέντρο ελέγχου στο iPhone. Αυτή θα ήταν μια σημαντική ενημέρωση για αυτό το στοιχείο.

Οι πληροφορίες προέρχονται από έναν γνώστη στα φόρουμ του MacRumors που είχε αποκαλύψει πληροφορίες για το Dynamic Island του iPhone 14 Pro πριν το επισημοποιήσει η Apple. Δυστυχώς, δεν μοιράζεται συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν αξιοσημείωτες αλλαγές που έρχονται στο Κέντρο Ελέγχου. Λέει, ωστόσο, ότι το iOS 17 θα πρέπει ως επί το πλείστον να είναι μια ενημέρωση με βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας.

Ως υπενθύμιση, το κέντρο ελέγχου στο iPhone έκανε το ντεμπούτο του με το iOS 7, το οποίο ήταν μια μεγάλη ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας διεπαφής. Είναι δυνατό να έχετε πολλές γρήγορες προσβάσεις, όπως κουμπιά για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση Bluetooth, Wi-Fi, λειτουργία πτήσης, δίκτυο και άλλα. Είναι επίσης δυνατή η διαχείριση του media player, της έντασης ήχου, η γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών (κάμερα, χρονόμετρο κ.λπ.) ή ακόμα και η προσαρμογή της φωτεινότητας.

Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε προηγουμένως ότι το iOS 17 θα προσφέρει λειτουργίες που ζητούνται από τους χρήστες. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά μια προηγούμενη διαρροή (και πάλι από τον Gurman) υποδηλώνει ότι η Apple θα προσφέρει sideloading στην Ευρώπη . Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές iOS χωρίς απαραίτητα να περάσουν από το App Store.