Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει λόγος για αρκετά iPhone του 2007, δηλαδή για την πρώτη γενιά. Πράγματι, υπάρχουν αρκετές δημοπρασίες για μοντέλα που είναι ακόμα σφραγισμένα και οι τιμές ήταν της τάξης των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Το ρεκόρ που έχει φτάσει είναι στα $63.356 . Υπήρχε επίσης ένα μοντέλο με ένα αυτοκόλλητο "Lucky you"στα  $40.320 .

Ο αγοραστής του iPhone 40.320 δολαρίων είναι πλέον γνωστό ότι είναι ο YouTuber Marques Brownlee, περισσότερο γνωστός από το ψευδώνυμο  MKBHD. Αποκαλύπτει ότι συμμετείχε στη δημοπρασία και κέρδισε τον κινητό. Προσφέρει ένα βίντεο unboxing για να αναδείξει το τηλέφωνο και να παρουσιάσει τα αξεσουάρ.

Πρώτα και κύρια, ο MKBHD ήθελε να είναι σίγουρος ότι το iPhone του 2007 ήταν πραγματικά ένα μοντέλο που δεν είχε ανοίξει ποτέ πριν. Ο βιντεογράφος επισημαίνει ότι πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένων των YouTubers, αγόρασαν iPhone που παρουσιάζονταν ως σφραγισμένα, αλλά κάθε φορά ήταν απάτη. Τα καλά νέα ειναι πως  το μοντέλο που παρουσιάζεται εδώ είναι όντως ένα iPhone που ήταν σε κουτί που δεν άνοιξε ποτέ.

 Όσον αφορά το κουτί, βρίσκουμε το αυτοκόλλητο Lucky You που χρησιμοποιήθηκε από ορισμένα Apple Stores το 2007, ειδικά σε περιόδους αγορών δώρων.

Υπάρχει πράγματι το iPhone του 2007 στο κουτί και δεν είναι μόνο. Βρίσκουμε την τεκμηρίωση, δύο αυτοκόλλητα Apple, ένα πανί με την ένδειξη «iPhone», ένα τροφοδοτικό, ένα καλώδιο 30 ακίδων σε καλώδιο USB και μια βάση σύνδεσης.

Κατά την άφιξη, το iPhone ανάβει μια χαρά μετά τη φόρτιση. Ωστόσο, ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο προσαρμογέα ρεύματος, αυτός στο κουτί δεν έκανε το κόλπο.