Η ταινία Tetris (Apple TV+) είναι ένα από τα προγράμματα με τις περισσότερες προβολές σε streaming

0


Η ταινία
Tetris είναι πρόσφατα διαθέσιμη στο Apple TV+ και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο top 10 των πιο δημοφιλών προγραμμάτων στο streaming. Είναι μόλις δίπλα στη σειρά Ted Lasso , επίσης διαθέσιμη στο Apple TV+ .

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 30ης Μαρτίου, η ταινία Tetris ήταν το 7ο πρόγραμμα με τις περισσότερες προβολές στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με στοιχεία της Reelgood . Ο Τεντ Λάσο τον ακολουθεί στενά αφού η σειρά βρίσκεται στην 8η θέση.

Η ταινία Tetris αφηγείται την ιστορία του τρόπου με τον οποίο ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια στον κόσμο βρήκε το δρόμο του προς τους μανιώδεις παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ο Henk Rogers (που υποδύεται ο Taron Egerton) ανακάλυψε το Tetris το 1988 και μετά τα ρίσκαρε όλα ταξιδεύοντας στη Σοβιετική Ένωση, όπου συνεργάστηκε με τον εφευρέτη Alexey Pajitnov (τον οποίο υποδύεται ο Nikita Efremov) για να φέρει το παιχνίδι στις μάζες. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία είναι ένα θρίλερ της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, με δίκοπους κακούς, απίθανους ήρωες και μια ξέφρενη κούρσα μέχρι το τέλος.

Η κατάταξη δείχνει ότι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι η σειρά The Night Agent στο Netflix. Στη συνέχεια, υπάρχει η πρώτη ταινία του John Wick στο Peacock και μετά οι Yellowjackets στο Showtime. Η υπόλοιπη κατάταξη περιλαμβάνει το Succession (HBO Max),


το Murder Mystery 2
(Netflix), το Rabbit Hole (Paramount+), το Everything Everywhere All at Once (Showtime) και το The Mandalorian (Disney+).

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !