Το πρώτο τρίμηνο, η Apple είχε διπλάσιες πωλήσεις iPad στην Κίνα

0


Οι πωλήσεις των iPad δεν ήταν στα καλύτερά τους εδώ και μερικά τρίμηνα, αλλά υπάρχει μια χώρα στον κόσμο όπου οι πωλήσεις iPad δεν ήταν ποτέ υψηλότερες και ειναι η Κίνα. Η νέα τριμηνιαία έκθεση από την Canalys δείχνει ότι οι πωλήσεις iPad έχουν διπλασιαστεί από το 1ο τρίμηνο του 2023. Χάρη σε αυτήν την ισχυρή αύξηση των πωλήσεων, το μερίδιο αγοράς του iPad στην Κίνα αυξήθηκε από 13% σε 38, 4% μερίδιο αγοράς! Το iPad επωφελείται επίσης από την ισχυρή κινεζική ανάκαμψη στην αγορά των tablet, η οποία αυξήθηκε κατά 38% το τρίμηνο. Η Apple πούλησε 2,478 εκατομμύρια iPad στην Κίνα το 1ο τρίμηνο, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 106,4% σε ένα χρόνο! Η Huawei βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κινεζική αγορά με μερίδιο αγοράς 17,6%. Η Honor εκτινάχθηκε στην τρίτη θέση (700.000 πωλήσεις) χάρη στην εκρηκτική αύξηση των πωλήσεων κατά +66,5%.

«Η εξέλιξη των tablet στην περιοχή αυξάνεται με μια σειρά από ποικίλες και προσιτές συσκευές που είναι άμεσα διαθέσιμες », δήλωσε η Emma Xu, αναλύτρια της Canalys. «Οι πωλητές καινοτομούν τώρα για να προσφέρουν βελτιώσεις εστιασμένες στην παραγωγικότητα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αξεσουάρ όπως πληκτρολόγια, γραφίδες και εφαρμογές που βοηθούν στην υποστήριξη της εργασίας και της μελέτης. Αυτό ενίσχυσε τη σημασία των tablet ως βασικού πυλώνα σε ευρύτερες στρατηγικές οικοσυστήματος συσκευών και διασφαλίζει ότι οι πωλητές μπορούν να αξιοποιήσουν τη μελλοντική ζήτηση από τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και τον εκπαιδευτικό τομέα. »


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !