Η προσαρμογή του GoodWiFi βελτιώνει τις προτιμήσεις του Wi-Fi στο iOS 15

0


Ενώ η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης σε κοντινά δίκτυα Wi-Fi γίνεται εύκολη μέσω των Προτιμήσεων των Wi-Fi, υπάρχουν πολλά περισσότερα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο που παραμένουν αόρατα.

Με ένα tweak jailbreak όπως το GoodWiFi, μπορείτε να αποκαλύψετε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις συνδέσεις, προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο στην ασύρματη συνδεσιμότητα. Τον GoodWiFi είναι ένα απλό tweak jailbreak που βελτιώνει σημαντικά τις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίκτυα Wi-Fi απευθείας στο παράθυρο διαμόρφωσης Wi-Fi στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Αυτό το tweak εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα κοντινά δίκτυα Wi-Fi, όπως τη διεύθυνση MAC, το χρησιμοποιημένο κανάλι, την προστατευμένη πρόσβαση Wi-Fi και την ισχύ του σήματος. Το GoodWiFi tweak υποστηρίζει iOS 10 – iOS 15, συμπεριλαμβανομένου του jailbreak ντοπαμίνης.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης του GoodWiFi tweak, ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων θα προστεθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μέσω αυτού του παραθύρου, όχι μόνο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το tweak, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε πολλές επιλογές, όπως η κατάργηση του ορίου RSSI, η εμφάνιση γνωστών δικτύων, η εμφάνιση διευθύνσεων MAC και η επαναφορά όλων των ρυθμίσεων στις προεπιλεγμένες τιμές τους. Το tweak εμφανίζει πρόσθετα δεδομένα σχετικά με δίκτυα Wi-Fi που ανακαλύφθηκαν, όπως η διεύθυνση MAC. Μια διεύθυνση ελέγχου πρόσβασης μέσων είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που εκχωρείται σε έναν ελεγκτή διασύνδεσης δικτύου (NIC) για χρήση ως διεύθυνση δικτύου σε επικοινωνίες εντός ενός τμήματος δικτύου.

Δύο οθόνες iPhone που εμφανίζουν προτιμήσεις GoodWiFi.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε το κανάλι που χρησιμοποιείται Wi-Fi. Στο Wi-Fi, τα κανάλια χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό του εύρους συχνοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ασύρματα σήματα για την επικοινωνία μεταξύ συσκευών. Τα κανάλια Wi-Fi αριθμούνται συνήθως από το 1 έως το 14, με κάθε κανάλι να χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή εμφάνισης RSSI. Ο δείκτης ισχύος ληφθέντος σήματος είναι ένα μέτρο της ισχύος του σήματος που λαμβάνεται από μια συσκευή Wi-Fi από ένα σημείο πρόσβασης (AP) ή δρομολογητή. Η τιμή RSSI τυπικά αναπαρίσταται ως αρνητικός αριθμός, με χαμηλότερες τιμές να υποδεικνύουν ασθενέστερο σήμα και υψηλότερες τιμές να υποδεικνύουν ισχυρότερο σήμα.

Το GoodWiFi tweak κυκλοφόρησε αρχικά από τον Julio Verne, με συμβατότητα που κυμαίνεται από iOS 10 έως iOS 14. Ως έργο ανοιχτού κώδικα, κυκλοφόρησε στη συνέχεια μια ανεπίσημη έκδοση για την υποστήριξη jailbreak χωρίς root, συμπεριλαμβανομένων των XinaA15, Fugu15 Max και Dopamine για iOS 15.

Προσθήκη αποθετηρίου

Εγκαταστήστε το GoodWiFi tweak και επεκτείνετε τη βασική λειτουργικότητα της σελίδας "Ρυθμίσεις Wi-Fi stock" της Apple. Προσθέστε το επίσημο Repo GoodWiFi (μέσω του MERONA Repository) στη λίστα με τα Cydia Repos. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες τροποποιήσεις για την προσαρμογή γραμματοσειρών σε iOS 10 έως iOS 15. Το GoodWiFi rootless επανασυσκευάστηκε για jailbreak ντοπαμίνης και είναι διαθέσιμο για λήψη από ένα ανεπίσημο αποθετήριο. Για να εγκαταστήσετε το GoodWiFi tweak στο iOS σας με το Sileo, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Sileo από την Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε στην καρτέλα Πηγές και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Επεξεργασία.
  3. Προσθέστε τις ακόλουθες διευθύνσεις URL αποθετηρίων:
    http://julioverne.github.io/
    https://ellekit.space
    https://alias20.gitlab.io/apt/
  4. Εγκατάσταση πακέτων: GoodWiFi tweak και για rootless και υποστήριξη Legacy arm64e.
  5. Επανεκκινήστε το Springboard για να εφαρμόσετε όλες τις αλλαγές.
  6. Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις προσαρμογής GoodWiFi από το νέο παράθυρο προτιμήσεων.

Στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Sileo GoodWiFi Repo και εγκατεστημένων αρχείων στο iOS 15.

Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα το αποθετήριο στους διαχειριστές πακέτων που προτιμάτε (Cydia, Sileo, Installer, Zebra) χρησιμοποιώντας τους γρήγορους συνδέσμους που παρέχονται παρακάτω. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το repo για να αγοράσετε το GoodWiFi tweak για iOS 15. 

 http://julioverne.github.io


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !