Η Apple κυκλοφορεί σήμερα την Beta 2 (build 20G5037d) για iOS 16.6 στο iPhone και iPadOS 16.6 στο iPad. Φτάνει λίγο λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την πρώτη και αφορά προς το παρόν τους προγραμματιστές. Οι δημόσιοι δοκιμαστές θα την έχουν σύντομα.

Το iOS 16.6 δεν είναι μια μεγάλη ενημέρωση, όπως έδειξε η πρώτη beta. Η μόνη αλλαγή που παρατηρήθηκε είναι ότι αυτή η έκδοση θέτει τη βάση για την επαλήθευση του κλειδιού ανάφλεξης του iMessage . Αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια, διασφαλίζοντας ότι η επαφή με την οποία μιλάτε είναι στην πραγματικότητα αυτή η επαφή και όχι κάποιο κακόβουλο προσωπικό που την υποδύεται. Αν και η επιλογή υπάρχει στην πρώτη beta, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Η ενεργοποίησή του δεν αλλάζει τίποτα. Δείτε αν αυτό αλλάζει με τη σημερινή έκδοση.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για λήψη του iOS 16.6 Beta 2.

Η Apple δεν λέει ακόμη πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για λήψη από όλους. Ωστόσο, αναμένεται ότι θα φτάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο ότι η ενημέρωση δεν θα τραβήξει την προσοχή. Όλοι θα επικεντρωθούν στην έκδοση beta του iOS 17.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει τη δεύτερη beta (build 22G5038d) του macOS 13.5 σε Mac, ακόμα για προγραμματιστές. Για το Apple Watch, υπάρχει η beta 2 του watchOS 9.6. Και για το Apple TV, beta 2 (build 20M5538d) του tvOS 16.6.