Οι πληροφορίες προέρχονται από το Unknownz21 (URedditor). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η επιλογή επιστροφής σε κάθετα ευθυγραμμισμένες κάμερες θα κάνει τη συσκευή «άμεσα αναγνωρίσιμη» ως το πιο πρόσφατο μοντέλο, τουλάχιστον όταν συνδυάζεται με άλλες νεότερες πτυχές σχεδιασμού, όπως το Dynamic Island. και μια θύρα USB-C.

Μπορεί να προκύψει ένα ερώτημα: γιατί η αλλαγή σχεδίασης προκειμένου να βρεθεί μια διαμόρφωση που φαίνεται στο iPhone 12, πέρα ​​από την αισθητική; Κατά την παρουσίαση των iPhone 13 και 13 mini, η Apple απλώς υπέδειξε ότι μια νέα διάταξη των πίσω αισθητήρων φωτογραφίας κατέστησε δυνατή τη χρήση του προηγμένου συστήματος διπλής κάμερας.

Έχουμε ακόμα χρόνο πριν ανακαλύψουμε το iPhone 16. αφού η Apple δεν θα το ανακοινώσει πριν από το 2024. Κι όμως, έχουν ήδη εμφανιστεί , ειδικά στο επίπεδο των μοντέλων Pro πολλές διαρροές. Αν θέλουμε να πιστέψουμε τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα δικαιούνται μεγαλύτερες οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών , αντί των 6,1 και 6,7 ιντσών μέχρι σήμερα. Αυτά τα μοντέλα έχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, οπότε η ιστορία της κάθετης διάταξης δεν τα αφορά.