Τα ακουστικά Apple Vision Pro είναι βαρύτερα από αυτά του ανταγωνισμού εν μέρει επειδή είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και γυαλί και όχι από πλαστικά υλικά. Η Apple λοιπόν σκέφτηκε έναν ιμάντα για καλύτερη την ισορροπία  τους αλλά αυτός δεν θα έμπαινε στο κουτί της συσκευασίας.

Ο επάνω ιμάντας δεν θα ειναι μέσα στο κουτί

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg , η Apple έχει προσφέρει τη δοκιμή των ακουστικών Vision Pro σε περισσότερους υπαλλήλους μετά την παρουσίαση στο WWDC νωρίτερα αυτόν τον μήνα . Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν κατά τη διευρυμένη δοκιμή είναι το βάρος τους. Αλλά ο δημοσιογράφος εξηγεί ότι η Apple δεν το θεωρεί επί του παρόντος απαραίτητο, τόσο πολύ που δεν περιλαμβάνει το επάνω λουράκι στο κουτί.

Με άλλα λόγια, θα έπρεπε να πάτε στο ταμείο για να αγοράσετε το αξεσουάρ. Υπενθυμίζουμε ότι η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα ακουστικά θα κοστίζουν 3.499 δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα προσφερθεί «ξεκινώντας από $3.499». Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι θα υπάρχουν ξεχωριστά αξεσουάρ και ενδεχομένως άλλες βελτιώσεις. 

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple συνεργάζεται με τη Zeiss για να επιτρέψει τη χρήση ακουστικών σε οποιονδήποτε έχει προβλήματα όρασης και φοράει γυαλιά. Και πάλι, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον, αλλά η τιμή δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Όσον αφορά τις δοκιμές, χιλιάδες εργαζόμενοι μπόρεσαν να δοκιμάσουν το κράνος από την παρουσίασή του. Μόνο τα στελέχη της εταιρείας μπορούν να το πάρουν σπίτι. Αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα και ορισμένοι υπάλληλοι θα μπορούν σύντομα να το πάρουν και στο σπίτι.

Στη συνέχεια, ο Gurman αναφέρει ότι η εργασία στο ίδιο το κράνος έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχουν τώρα αρκετά στοιχεία για να τελειώσετε στο τμήμα λογισμικού. Επίσης, αρκετοί εργαζόμενοι εργάζονται ήδη για τα επόμενα μοντέλα του κράνους, τα οποία θα περιλαμβάνουν το Vision Pro 2 και ένα πιο προσιτό μοντέλο .