Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ChatGPT στο iPhone

0


Η υπηρεσία ChatGPT του OpenAI έφτασε και στο iOS. Με την τεχνητή νοημοσύνη αυτού του εύχρηστου εργαλείου, μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις, να λάβετε δημιουργικές προτάσεις, να βρείτε έμπνευση ή να μάθετε κάτι νέο.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επίσημη εφαρμογή ChatGPT στο iPhone σας δωρεάν, να κάνετε τους ίδιους τύπους αιτημάτων όπως στον ιστότοπο, να αντιγράψετε τις απαντήσεις και να προβάλετε ολόκληρο το ιστορικό συνομιλιών σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ή να συνδεθείτε στο ChatGPT στο iPhone

Η εφαρμογή ChatGPT για iOS κυκλοφόρησε αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια έγινε διαθέσιμη σε Αλβανία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Τζαμάικα, Νέα Ζηλανδία, Νικαράγουα, Νιγηρία, Νότια Κορέα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αλγερία, Αργεντινή, Αζερμπαϊτζάν , Βολιβία, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Εκουαδόρ, Εσθονία, Γκάνα, Ινδία, Ιράκ, Ισραήλ, Ιαπωνία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κουβέιτ, Λίβανος, Λιθουανία, Μαυριτανία, Μαυρίκιος, Μεξικό, Μαρόκο, Ναμίμπια, Ναούρου, Ομάν, Πακιστάν, Περού, Πολωνία, Κατάρ, Σλοβενία, Τυνησία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και καταϊδρωμένη στην Ελλάδα.

Το ChatGPT είναι διαθέσιμο στο App Store δωρεάν με μια αγορά εντός εφαρμογής για το ChatGPT Plus. Η αναβάθμιση προσφέρει βελτιωμένη διαθεσιμότητα, ταχύτερες αποκρίσεις και προτιμώμενη πρόσβαση σε νέες δυνατότητες.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή ChatGPT για πρώτη φορά, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό είτε να συνδεθείτε εάν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό στον ιστότοπο ChatGPT .

Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Επιλέξτε κάτι από αυτά... Συνέχεια με την Apple , Συνέχεια με την Google ή Εγγραφείτε με email και εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία για την επιλογή που θα επιλέξετε.
 2. Προσθέστε τα στοιχεία σας , όπως όνομα και επώνυμο, ημερομηνία γέννησης και αριθμό τηλεφώνου.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό που λαμβάνετε στο iPhone σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας.

  Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε στο ChatGPT στο iPhone 
 4. Για να συνδεθείτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό, απλώς επιλέξτε Σύνδεση και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία με το ChatGPT.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ChatGPT στο iPhone

Με το ChatGPT στο iPhone, μπορείτε να στείλετε τα αιτήματά σας, να αντιγράψετε τις απαντήσεις, να υποβάλετε σχόλια και να απολαύσετε την ίδια υπηρεσία όπως στον Ιστό.

Κάντε μια ερώτηση ή υποβάλετε ένα αίτημα

 • Για να ξεκινήσετε, πληκτρολογήστε το αίτημά σας στο πεδίο κειμένου για τη συνομιλία. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο Ήχος και να ηχογραφήσετε την ερώτησή σας. Πατήστε το κουμπί Διακοπή όταν ολοκληρώσετε την ομιλία και θα δείτε την εμφάνιση του αιτήματός σας.
 • Χρησιμοποιήστε το κουμπί Αποστολή για να υποβάλετε την ερώτησή σας και θα λάβετε την απάντησή σας σχεδόν αμέσως.

  Κάντε μια ερώτηση ή υποβάλετε ένα αίτημα στην εφαρμογή ChatGPT
 • Εάν έχετε περαιτέρω αιτήματα για το ίδιο θέμα, συνεχίστε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στην ίδια συνομιλία. Αυτό διατηρεί τα διάφορα σχετικά αιτήματά σας μαζί σε ένα νήμα.
 • Εάν θέλετε να κάνετε μια ερώτηση για διαφορετικό θέμα, πατήστε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε Νέα συνομιλία . Στη συνέχεια, θα δείτε να ξεκινά μια νέα συνομιλία.

  Πατήστε τις τρεις τελείες και επιλέξτε Νέα συνομιλία στην εφαρμογή ChatGPT για iOS

Αντιγράψτε μια απάντηση ή επιλεγμένο κείμενο

Αφού λάβετε μια απάντηση στο αίτημά σας, μπορείτε να προβείτε σε ορισμένες ενέργειες σχετικά με αυτήν την απάντηση. Το ένα περιλαμβάνει την αντιγραφή του ή την εργασία με συγκεκριμένο κείμενο από αυτό.

Πατήστε παρατεταμένα (πατήστε παρατεταμένα) την απάντηση και κάντε ένα από τα εξής:

 • Για να αντιγράψετε ολόκληρη την απάντηση, επιλέξτε Αντιγραφή . Στη συνέχεια, τοποθετείτε το κείμενο στο πρόχειρό σας για να το επικολλήσετε όπου θέλετε.
 • Για να εργαστείτε με συγκεκριμένο κείμενο, επιλέξτε Επιλογή κειμένου . Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις λαβές επιλογής (κουκκίδες) για να καταγράψετε το ακριβές μέρος της απάντησης που θέλετε. Θα πρέπει να δείτε τη γραμμή εργαλείων συντόμευσης που εμφανίζεται πάνω από το επιλεγμένο κείμενο όπου μπορείτε να επιλέξετε μια ενέργεια όπως Αντιγραφή, Αναζήτηση, Μετάφραση, Αναζήτηση στον Ιστό, Εκφώνηση ή Κοινή χρήση.

  Αντιγράψτε μια απάντηση ή ένα επιλεγμένο κείμενο στην εφαρμογή ChatGPT για iOS

Παρέχετε σχόλια

Για να βοηθήσετε το ChatGPT, μπορείτε να παρέχετε σχόλια όταν λαμβάνετε απάντηση. Αυτό είναι χρήσιμο εάν θεωρείτε ότι η απάντηση είναι σωστή ή εάν αισθάνεστε το αντίθετο. Το σύστημα μαθαίνει από την ανατροφοδότηση, ώστε να μπορεί να παρέχει καλύτερες απαντήσεις στο μέλλον.

Πατήστε παρατεταμένα την απάντηση και επιλέξτε είτε Καλή απόκριση είτε Κακή απόκριση . Στη συνέχεια, θα δείτε ένα σύντομο μήνυμα στην κορυφή που σας ευχαριστεί για τα σχόλιά σας.

Παρέχετε σχόλια στην εφαρμογή ChatGPT για iOS

Αποκτήστε πρόσβαση στο ιστορικό της εφαρμογής ChatGPT στο iPhone

Ένα από τα ωραιότερα χαρακτηριστικά του ChatGPT και της εφαρμογής iOS είναι ότι αποθηκεύει και συγχρονίζει ένα ιστορικό των αιτημάτων και των απαντήσεών σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής ή του ιστού, να ελέγξετε τις απαντήσεις, να τις μετονομάσετε ή να διαγράψετε αυτές που δεν χρειάζεστε πλέον.

Πατήστε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε Ιστορικό . Στη συνέχεια, θα δείτε μια λίστα με τα αιτήματα και τις απαντήσεις σας αναδυόμενη στο κάτω μέρος.

Αποκτήστε πρόσβαση στο ιστορικό της εφαρμογής ChatGPT στο iPhone

Επιλέξτε μια συνομιλία και όταν εμφανιστεί, πατήστε τις τρεις τελείες για να πραγματοποιήσετε μία από τις παρακάτω ενέργειες.

 • Μετονομασία : Δώστε στη συνομιλία διαφορετικό όνομα. Εισαγάγετε το νέο όνομα και πατήστε OK για να το αποθηκεύσετε.

  Μετονομασία στην εφαρμογή ChatGPT iOS
 • Διαγραφή : Αφαιρέστε μια συνομιλία από το ιστορικό σας. Αφού πατήσετε Διαγραφή , επιβεβαιώστε πατώντας Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο.
  • Μπορείτε επίσης να διαγράψετε μια συνομιλία στη λίστα Ιστορικό. Σύρετε τη συνομιλία από τα δεξιά προς τα αριστερά και πατήστε το εικονίδιο Διαγραφή (κάδος απορριμμάτων).

   Διαγραφή ιστορικού εφαρμογών ChatGPT στο iPhone

Εκτός από τις παραπάνω ενέργειες, μπορείτε να αντιγράψετε την απάντηση ή μόνο συγκεκριμένο κείμενο όπως περιγράφεται παραπάνω.

Δείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ChatGPT

Αν και δεν θα βρείτε πολλές ρυθμίσεις για την εφαρμογή ChatGPT στο iPhone, υπάρχουν μερικές που πρέπει να γνωρίζετε.

 1. Επιλέξτε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε οθόνης συνομιλίας και επιλέξτε Ρυθμίσεις .
 2. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε Στοιχεία ελέγχου δεδομένων εάν θέλετε να εξαγάγετε τα δεδομένα σας ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την απτικής ανάδρασης εναλλαγή τη λειτουργία απτικής . για να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε
 3. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή θέλετε βοήθεια, επιλέξτε Κέντρο βοήθειας για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο υποστήριξης.

  Δείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ChatGPT

Χρήσιμη βοήθεια εν κινήσει με το ChatGPT !

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ChatGPT για απαντήσεις σε ερωτήσεις, βοήθεια με ιδέες ή ακόμα και συμβουλές, μπορείτε να έχετε μαζί σας το εργαλείο AI όπου κι αν πάτε. Ανοίξτε το στο iPhone σας όποτε το χρειάζεστε.Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !