Το Apple Pencil δεν λειτουργεί πλέον πολύ καλά εάν αλλάξετε την οθόνη του iPad με τρίτου κατασκευαστή

0


Εάν είστε χρήστης του Apple Pencil, επιλέξτε με προσοχή πού θέλετε να επισκευάσετε την οθόνη του iPad σας. Αποδεικνύεται ότι η γραφίδα δεν λειτουργεί πλέον πολύ καλά εάν η επισκευή δεν πραγματοποιηθεί στην Apple ή σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.

Προσοχή στην επισκευή οθόνης iPad αν έχετε Apple Pencil

Το Forbes μίλησε με τον Ricky Panesar, έναν ανεξάρτητο επισκευαστή στο Ηνωμένο Βασίλειο που τρέχει το iCorrect, ο οποίος αποκάλυψε την τελευταία προσπάθεια της Apple να περιορίσει τις επισκευές που γίνονται από μη πιστοποιημένα τρίτα μέρη.

Η Apple επεκτείνει τις προσπάθειές της για σειριοποίηση στο Apple Pencil όταν επισκευάζει ένα iPad με οθόνες εκτός Apple. Η διαδικασία σειριοποίησης είναι συχνά ένα βήμα μετά την επισκευή, κατά το οποίο το σύστημα επαληθεύει την αυθεντικότητα του επισκευασμένου εξαρτήματος και το συνδέει με τη λογική πλακέτα της συσκευής. Εάν ένα εξάρτημα δεν μπορεί να σειριοποιηθεί με επιτυχία, μπορεί να παρουσιαστεί μη φυσιολογική συμπεριφορά, όπως ορισμένες λειτουργίες να απενεργοποιηθούν ή μια συσκευή να μην λειτουργεί όπως αναμένεται.

Η δοκιμή επιβεβαιώνει ότι η αλλαγή της οθόνης του iPad έχει αντίκτυπο στο Apple Pencil, καθώς δεν κάνει πλέον ευθείες γραμμές. Αυτή η συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί ακόμη και όταν παίρνετε μια οθόνη iPad και την τοποθετείτε σε άλλο iPad. Αυτή η συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί σε πρόσφατα iPad Pro, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων 12,9 ιντσών και 11 ιντσών του 2021 και του 2022. Ορισμένες περιπτώσεις αφορούν και μοντέλα που δεν είναι Pro.

Ο Ricky Panesar αναφέρει ότι το iCorrect συλλέγει ανταλλακτικά από άλλες συσκευές Apple και δεν χρησιμοποιεί μη γνήσια εξαρτήματα, αλλά το κατάστημά του θα αναγκαστεί τώρα να παραγγείλει ανταλλακτικά απευθείας από την Apple. Λέει ότι η κίνηση θα οδηγήσει τελικά σε υψηλότερο κόστος για τους καταναλωτές καθώς και για το περιβάλλον. Σε ένα βίντεο στο YouTube που εξηγεί την κατάσταση, το iCorrect είναι σε θέση να διορθώσει τη λειτουργικότητα του Apple Pencil ανταλλάσσοντας ένα σειριακό τσιπ από ένα παλιό iPad σε ένα άλλο iPad του οποίου η οθόνη άλλαξε.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !