Οι χρήστες με iOS 17 έχουν καλύτερη υποστήριξη διπλής SIM, με ταξινόμηση μηνυμάτων ανά κάρτα SIM, ξεχωριστούς ήχους κλήσης για κάθε κάρτα SIM και τη δυνατότητα επιλογής κάρτας SIM όταν καλούν έναν άγνωστο αριθμό.

Υπάρχει επίσης η Siri που γίνεται δίγλωσση αλλά αυτό αφορά τους Ινδούς χρήστες προς το παρόν. Είναι πλέον δυνατό να υποβάλετε ένα αίτημα αναμειγνύοντας τα αγγλικά με άλλες γλώσσες, όπως τα Χίντι, τα Τελούγκου, τα Παντζάμπι, τα Κανάντα ή ακόμα και τα Μαράθι. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα είναι δυνατή η χρήση του "franglais" ή άλλων παραλλαγών.

Ακόμα στο θέμα των Ινδών χρηστών, υπάρχουν και άλλες βελτιώσεις με το iOS 17, όπως:

  • Υποστήριξη μεταγραφής σε iOS για Ταμίλ, Τελούγκου, Κανάντα και Μαλαγιαλάμ. Με αυτήν την επέκταση, το iOS 17 υποστηρίζει πλέον 10 ενδεικτικές γλώσσες.
  • Οι Ινδοί μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους Apple χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου τους αντί για μια διεύθυνση email στο iOS 17, το iPadOS 17 και το macOS Sonoma.
  • Ένα νέο λεξικό για τα Παντζάμπι έχει ενσωματωθεί για να πάρει τον ορισμό των λέξεων και των φράσεων σε όλες τις πλατφόρμες.
  • Οι χρήστες θα μπορούν να δουν έως και 2.000 κλήσεις στην ενότητα ιστορικού κλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων FaceTime και WhatsApp.
  • Φιλτράρισμα μηνυμάτων από γνωστούς και άγνωστους αποστολείς στο iPad.