Το WhatsApp προσθέτει άμεσα μηνύματα βίντεο

0


Το WhatsApp ανακοινώνει την εφαρμογή μιας νεας καινοτομίας, τα άμεσα μηνύματα βίντεο. Οι χρήστες είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα φωνητικά μηνύματα. Τώρα σειρά έχει το βίντεο.

WhatsApp Messages Video Instantanes

Έτσι το WhatsApp μας  παρουσιάζει την καινοτομία του:

Τα μηνύματα βίντεο σάς επιτρέπουν να λέτε και να εμφανίζετε ό,τι θέλετε σε πραγματικό χρόνο με τη μορφή βίντεο διάρκειας έως και 60 δευτερολέπτων. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να μοιραστείτε στιγμές με όλο το συναίσθημα ενός βίντεο, είτε είναι να ευχηθείτε χρόνια πολλά, να γελάσετε με ένα αστείο ή να ανακοινώσετε κάποια καλά νέα.

Η αποστολή ενός μηνύματος βίντεο είναι τόσο εύκολη όσο η αποστολή ενός φωνητικού μηνύματος, απλώς πατήστε για να μεταβείτε στη λειτουργία βίντεο και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα για εγγραφή βίντεο. Μπορείτε επίσης να κάνετε σάρωση προς τα επάνω για να κλειδώσετε και να εγγράψετε hands-free. Τα βίντεο θα αναπαράγονται αυτόματα χωρίς ήχο όταν ανοίγουν και πατώντας το βίντεο θα ενεργοποιηθεί ο ήχος. Το WhatsApp προσδιορίζει ότι τα μηνύματα βίντεο προστατεύονται με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Η καινοτομία ήδη κυκλοφορεί. Επομένως, ορισμένοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τώρα. Για άλλους, η διαθεσιμότητα θα είναι σταδιακή τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής σε iOS και Android.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !