Το Sizei tweak ενεργοποιεί το Dynamic Island για όλα τα iPhone στο iOS 16

0


Το Dynamic Island αποκαλύφθηκε ως αποκλειστικό χαρακτηριστικό για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, η ευφυής κοινότητα του jailbreak σύντομα αποκάλυψε ότι το Dynamic Island κρύβεται σε κάθε συσκευή με δυνατότητα iOS 16, αν και απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Η αξιοποίηση της εκμετάλλευσης KFD, η ενεργοποίηση του Dynamic Island σε όλα τα iPhone που χρησιμοποιούν το tweak Sizei έχει γίνει μια απλή εργασία και δεν απαιτείται jailbreak.

Τι είναι το Sizei;

Το Sizei είναι ένα tweak KFD συμβατό με το iOS 16 έως το iOS 16.5, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το Dynamic Island σε οποιοδήποτε iPhone, παρέχοντας πρόσβαση στην πλήρη σειρά λειτουργιών του Dynamic Island, είτε στην αρχική οθόνη είτε σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Αυτή είναι μια ενημερωμένη έκδοση του DynamicCow tweak που χρησιμοποιεί το MDC exploit, με υποστήριξη για iOS 16.2 και νεότερη έκδοση.

Αν και λειτουργεί σε iPhone με εγκοπή, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλήρης ορατότητα του Dynamic Island ενδέχεται να μην επιτευχθεί σε αυτές τις συγκεκριμένες συσκευές. Όταν μεγιστοποιήσετε το Dynamic Island, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι πρόσθετο και τροποποιεί το iOS 16 για να ενεργοποιήσει το Dynamic Island. Επομένως, το Sizei δεν θα λειτουργήσει σε iOS 15 ή παλαιότερη έκδοση.

Το Sizei tweak μπορεί να εγκατασταθεί στο iPhone σας μέσω του Misaka tweak manager. Αυτό το tweak, που δημιουργήθηκε από τον πολυγραφότατο προγραμματιστή YangJiii, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το Dynamic Island για όλα τα iPhone που λειτουργούν με iOS 16. Το YangJiii έχει αποκτήσει φήμη για τη συνεχή παροχή τροποποιήσεων προσαρμοσμένων σε συσκευές χωρίς jailbroken, κάνοντας αυτή την καινοτομία προσβάσιμη σε ένα ευρύτερο κοινό.

Στιγμιότυπο οθόνης προσαρμογής μεγέθους.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του Sizei tweak μέσω του Misaka tweak manager, θα σας παραχωρηθεί πρόσβαση σε ένα διαισθητικό παράθυρο διαμόρφωσης. Για να ξεκινήσετε τις ρυθμίσεις του tweak, μεταβείτε στην καρτέλα "Πακέτα" και απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Sizei για να αποκαλύψετε μια σειρά από διαθέσιμες επιλογές. Στις «Προηγμένες ρυθμίσεις», έχετε την επιλογή να επιλέξετε είτε τη διάταξη iPhone 14 Pro είτε iPhone 14 Pro Max. Απαιτείται να επιλέξετε ένα για να ενεργοποιήσετε το Dynamic Island.

Μόλις ενεργοποιήσετε το tweak Sizei και εκτελέσετε ένα respring, το Dynamic Island θα ενεργοποιηθεί απρόσκοπτα και θα είναι προσβάσιμο από την κορυφή της αρχικής οθόνης σας. Θα προσαρμόζεται δυναμικά καθώς ξεκινούν οι υποστηριζόμενες εφαρμογές. Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαμηλώσει.

Το Dynamic Island στο iPhone 14 Pro και στα νεότερα μοντέλα χρησιμεύει ως ένας βολικός κόμβος για τον έλεγχο ειδοποιήσεων και την παρακολούθηση συνεχών δραστηριοτήτων, όπως η αναπαραγωγή μουσικής, τα ενεργά χρονόμετρα, οι συνδέσεις AirDrop και οι οδηγίες πλοήγησης από τους Χάρτες. Υποστηρίζει επίσης χειρονομίες.

Για να εμβαθύνετε σε μια δραστηριότητα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λεπτομέρειες, είτε αγγίξτε παρατεταμένα τη δραστηριότητα είτε σύρετε από το κέντρο προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Για να ελαχιστοποιήσετε το Dynamic Island και να συμπτύξετε τη δραστηριότητα, σύρετε από τη δεξιά ή την αριστερή πλευρά προς το κέντρο. Για εναλλαγή μεταξύ δύο δραστηριοτήτων, σαρώστε είτε από τη δεξιά είτε από την αριστερή πλευρά, όπως απαιτείται.

Στιγμιότυπο οθόνης Sizei Repo.

Εάν αναζητάτε μια ισχυρή εναλλακτική λύση για το Dynamic Island, μην ψάξετε περισσότερο από το tweak jailbreak που ονομάζεται Dynamic Peninsula , το οποίο είναι συμβατό με το iOS 12 έως το iOS 16. Μπορείτε να εκτελέσετε το tweak και σε παλαιότερες συσκευές, όπως το iPhone 6, το iPhone 7 και iPhone 8.

Το Dynamic Peninsula διαθέτει μια ευρεία γκάμα γραφικών στοιχείων, που περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως ειδοποιήσεις εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων, χρονόμετρα, μουσική και ειδοποιήσεις εφαρμογών Now Playing, συμβάντα Do Not Disturb, ειδοποιήσεις εγγραφής οθόνης, συνδέσεις συσκευών Bluetooth, συμβάντα διακόπτη έντασης ήχου και σίγασης, φόρτιση μπαταρίας και χαμηλή ειδοποιήσεις μπαταρίας, ακόμη και πλοήγηση στους Χάρτες της Apple.

Υποστηριζόμενες συσκευές

SoC Συσκευή
Α11 iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X
Α12 iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR
Α13 iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
A14 iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
Α15 iPhone 13 και 13 Mini, iPhone 13 Pro και 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus
Α16 iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !