«Τα Apple Stores θα κάνουν αλλαγές το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου 13 Σεπτεμβρίου, μετά το συμβάν. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα νέα προϊόντα θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα σχεδόν αμέσως – ή ότι απλά θα εφαρμόσουν γρήγορα νέο υλικό μάρκετινγκ » , λέει ο δημοσιογράφος.

Οι φήμες έχουν ήδη δείξει ότι η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια αναθεώρηση του AirPods Pro με θήκη εξοπλισμένη με θύρα USB-C αντί για θύρα Lightning. Δεν υπάρχει όμως λόγος να πιστεύουμε ότι οι προετοιμασίες το βράδυ της 12/13 Σεπτεμβρίου σχετίζονται με αυτό.

Εάν η Apple διατηρήσει τον συνηθισμένο ρυθμό της, θα γίνει η παρουσίαση του iPhone 15 κατά την κεντρική ομιλία της 12ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, μπορούμε να περιμένουμε το άνοιγμα των προπαραγγελιών στις 15 Σεπτεμβρίου και το μάρκετινγκ των νέων τηλεφώνων στις 22.

Η Apple θα ανακοινώσει επίσης το Apple Watch Series 9 και το Apple Watch Ultra 2 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της 12ης Σεπτεμβρίου. Οι ημερομηνίες προπαραγγελίας και κυκλοφορίας θα πρέπει να είναι ίδιες με το iPhone 15s.

Όσο για τα AirPods Pro με τη θήκη USB-C, δεν αποκλείεται η εμπορευματοποίηση να γίνει σχετικά γρήγορα μετά το συνέδριο.