Η προσφορά του iCloud+ 6 TB είναι διαθέσιμη για 29,99 €/μήνα . Είναι 59,99 €/μήνα για τη συνδρομή 12 TB. Και οι δύο συνδρομές είναι διαθέσιμες τώρα. Εξακολουθεί να είναι μια σταδιακή κυκλοφορία, επομένως δεν είναι αδύνατο να εξακολουθείτε να βλέπετε τα 2 TB ως τη μέγιστη επιλογή. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά, ή ακόμα και σε λίγες ώρες, αν συμβαίνει αυτό, μέχρι να είναι πραγματικά διαθέσιμο σε όλους.

Για τα υπόλοιπα δεν αλλάζει τίποτα. Η Apple εξακολουθεί να προσφέρει τα 5 GB δωρεάν, όσα και όταν κυκλοφόρησε το iCloud... το 2011. Θα ήταν ωραίο να υπάρχουν 5 GB για κάθε συσκευή, αλλά αυτό σαφώς δεν έχει προγραμματιστεί. Στη συνέχεια βρίσκουμε 50 GB στα 0,99 €/μήνα, 200 GB στα 2,99 €/μήνα και 2 TB στα 9,99 €/μήνα. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανά χώρα.

Ως υπενθύμιση, το iCloud+ σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από περισσότερο χώρο για την αποθήκευση αρχείων, φωτογραφιών, βίντεο και άλλων εγγράφων, καθώς και να έχετε εύκολη πρόσβαση και κοινή χρήση τους. Τα νέα προγράμματα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χρήστες με μεγάλες βιβλιοθήκες φωτογραφιών και βίντεο ή για χρήστες που χρησιμοποιούν Οικογενειακή κοινή χρήση. Θα τους δώσουν πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το iCloud Private Relay, Hide My Email, Custom Email Domain και HomeKit Secure Video.