Αποδεικνύεται ότι πολλοί πελάτες φαίνεται να κινούνται προς τα iPhone 15 Pro και Pro Max, κάτι που είναι  τα καλά νέα για την Apple. Ο αναλυτής μας εξηγεί :

Ο συνδυασμός είναι πολύ βαρύς προς τα iPhone 15 Pro και Pro Max, με το Pro Max να είναι εξαιρετικά ισχυρό στις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ινδία και μέρη της Ευρώπης. Αυτό είναι ένα σαφές θετικό για την Apple, καθώς οι μέσες τιμές πώλησης θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για το Κουπερτίνο σε αυτόν τον κύκλο του iPhone 15. Αναμένουμε μια μέση τιμή πώλησης περίπου 925 δολαρίων, περίπου 100 δολάρια μεγαλύτερη από τους τελευταίους 12 έως 15 μήνες, δεδομένων των σημασία των αλλαγών του μοντέλου στη σειρά Pro.

Σίγουρα, ο όγκος των πωλήσεων του iPhone είναι σημαντικός, αλλά η μέση τιμή είναι εξίσου σημαντική. Γιατί μια υψηλότερη μέση τιμή πώλησης σημαίνει περισσότερα χρήματα στις τσέπες της Apple.

Οι χρόνοι παράδοσης έχουν τώρα καθυστερήσει για τα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου για τα διάφορα iPhone 15 Pro και Pro Max. Σύμφωνα με τον Wedbush, το iPhone 15 Pro Max φαίνεται να ξεχωρίζει ξεκάθαρα σε αυτόν τον κύκλο .