Το iPhone 15 Pro ανακοινώνεται ότι είναι 10% ελαφρύτερο από το iPhone 14 Pro. Αυτό θα ήταν δυνατό χάρη στη μετάβαση σε τιτάνιο αντί για ανοξείδωτο χάλυβα. Για τις πληροφορίες, τα iPhone 14 Pro και Pro Max ζυγίζουν 204 και 240 γραμμάρια αντίστοιχα. Με μείωση 10% θα ήμασταν γύρω στα 184 και 216 γραμμάρια. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει πολλούς ανθρώπους που βρίσκουν ότι τα πρόσφατα τηλέφωνα της Apple είναι «βαριά».

Θα πρέπει επίσης να περιμένετε καλύτερη συνολική αυτονομία. Αυτό θα είναι δυνατό χάρη στις μπαταρίες με μεγαλύτερη χωρητικότητα και καλύτερη απόδοση με το νέο τσιπ A17. Αυτό θα έχει μια διαδικασία χάραξης 3 nm, σε σύγκριση με τα 5 nm με το A16 του iPhone 14 Pro. Επομένως, οι χρήστες μπορούν να αναμένουν κέρδος απόδοσης και καλύτερη απόδοση.

Η Apple ανακοινώνει ότι το iPhone 14 Pro διαρκεί 23 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα για τυπική χρήση. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες παρατήρησαν ότι η αυτονομία ήταν λιγότερο καλή με αυτήν τη γενιά iPhone, ιδιαίτερα με την μπαταρία που φθείρεται πολύ πιο γρήγορα από εκείνες των προηγούμενων ετών . Μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 15 της κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου .