Αύξηση τιμής για τις υπηρεσίες της Apple

Η Apple ενημέρωσε τον ιστότοπό της για να υποδείξει ότι η νέα τιμή της υπηρεσίας ροής Apple TV+ είναι 9,99 €/μήνα. Αυτή είναι η δεύτερη αύξηση , η αρχική τιμή ήταν 4,99 €/μήνα πριν αυξηθεί σε 6,99 €/μήνα. Υπήρξε λοιπόν αύξηση 100% (4,99 € -> 9,99 €) σε διάστημα ενός έτους, κάτι που είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο. Οι κακές γλώσσες θα πουν ότι αυτός είναι ένας τρόπος για την Apple να αποζημιώσει την ταινία Killers of the Flower Moon του Μάρτιν Σκορσέζε, γνωρίζοντας ότι το κόστος της ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια . 

Από την πλευρά του Apple Arcade, η τιμή αυξάνεται επίσης από 4,99 €/μήνα σε 6,99 €/μήνα . Αυτή είναι η πρώτη αύξηση για την υπηρεσία που σας επιτρέπει να παίζετε πολλά παιχνίδια απεριόριστα.

Για το Apple One , το πακέτο που περιλαμβάνει iCloud+ (50 GB αποθηκευτικού χώρου), Apple TV+, Apple Music και Apple Arcade, η τιμή είναι τώρα 19,95 €/μήνα αντί για 16,95 €/μήνα. Αυτό αφορά την Ατομική συνδρομή. Για τη συνδρομή Family (η οποία είναι πανομοιότυπη εκτός από το ότι υπάρχουν 200 GB αποθηκευτικού χώρου iCloud+), η τιμή αυξάνεται από 22,95 €/μήνα σε 25,95 €/μήνα. Έπειτα έρχεται η Premium προσφορά (που προσθέτει το iCloud+ με 2 TB και Apple Fitness+), η νέα τιμή είναι 34,95€/μήνα αντί 31,95€/μήνα. 

Τέλος, έρχεται η περίπτωση του Apple News+, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά σε ορισμένες χώρες (όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς), η νέα τιμή είναι 12,99 $/μήνα σε σύγκριση με 9,99 $/μήνα μέχρι στιγμής.

Οι νέες τιμές δημοσιεύονται στον ιστότοπο της Apple, αλλά δεν φαίνεται να είναι ακόμη ενεργές εάν προσπαθήσετε να εγγραφείτε σε μία από τις υπηρεσίες. Αλλά υποθέτουμε ότι θα γίνει πραγματικότητα μέσα σε λίγα λεπτά ή ώρες.