Η πρώτη υποψήφια έκδοση για iOS 17.1 είχε αριθμό έκδοσης 21B74. Η σημερινή έκδοση σημειώνεται 21B77 από την Apple. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις αλλαγές μεταξύ των δύο εκδόσεων. Είναι πιθανό αυτές να είναι απλώς αλλαγές στα παρασκήνια. Πράγματι, θα ήταν περίεργο αν η Apple πρόσθεσε κάτι νέο σήμερα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί για λήψη beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της δεύτερης υποψήφιας έκδοσης του iOS 17.1.

Η τελική έκδοση του iOS 17.1 θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα. Αυτό το γνωρίζουμε για πολλούς λόγους. Πρώτον, η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Δεύτερον, η τελική έκδοση μιας έκδοσης iOS έρχεται πάντα λίγο μετά την υποψήφια έκδοση. Τέλος, ο ANFR (Εθνικός Οργανισμός Συχνοτήτων) έχει ήδη ανακοινώσει ότι η ενημέρωση θα φτάσει σε σταθερή έκδοση «το αργότερο στις 24 Οκτωβρίου» , δηλαδή την Τρίτη την επόμενη εβδομάδα. Το iOS 17.1 θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα την επιδιόρθωση για την ακτινοβολια με το iPhone 12 στη Γαλλία .