(Προσωρινή) επιστροφή των πωλήσεων Apple Watch στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η Apple κατέθεσε χθες επείγουσα αίτηση στο εφετείο μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν να αρνηθεί να ασκήσει βέτο στην απαγόρευση πωλήσεων , επιτρέποντάς της να τεθεί σε ισχύ. Το Εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών για το Federal Circuit χορήγησε σήμερα προσωρινή αναστολή για τις 5-10 Ιανουαρίου 2024, ενώ το Δικαστήριο εξετάζει το αίτημα της Apple για πλήρη αναστολή κατά τη διάρκεια της έφεσης, αναστέλλοντας έτσι την απαγόρευση εισαγωγής Apple Watch για μια σύντομη περίοδο.

Η Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών (ITC) έχει προθεσμία έως τις 10 Ιανουαρίου 2024 για να υποβάλει την απάντησή της στο αίτημα της Apple για οριστική διευθέτηση αυτού του ζητήματος. Από την πλευρά του, ο Masimo κατηγορεί την Apple ότι στρατολογεί υπαλλήλους της για να κλέψει τεχνολογία που σχετίζεται με την παρακολούθηση του οξυγόνου του αίματος με το Apple Watch. επειδή η Apple κατηγορείται ότι παραβίασε δύο από τις πατέντες της Masimo Η απαγόρευση πωλήσεων ανακοινώθηκε εξαρχής .

Αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η απαγόρευση των πωλήσεων αφορούσε μόνο την Apple. Τα Apple Watch Series 9 και Ultra 2 παραμένουν διαθέσιμα σε Αμερικανούς μεταπωλητές (Target, Best Buy, Walmart, κ.λπ.), εφόσον έχουν απόθεμα.