Το νέο CarPlay εμφανίζεται σε αυτοκίνητα Porsche και Aston Martin

0


Η Apple παρουσίασε το νέο CarPlay τον Ιούνιο του 2022 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του WWDC . Η νέα γενιά προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία. Εδώ είναι τι λέει η Apple για το θέμα:

Με τη νέα έκδοση του CarPlay, βρείτε την καλύτερη εμπειρία iPhone, απευθείας στο αυτοκίνητό σας. Όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι, το όχημά σας και το iPhone σας γίνονται ένα και επωφεληθείτε από μια συνεπή διεπαφή σε όλες τις οθόνες, συμπεριλαμβανομένου του ταμπλό. Μπορείτε να ελέγξετε διαφορετικές λειτουργίες όπως το ραδιόφωνο και τη θερμοκρασία, απευθείας από το CarPlay. Και με πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως γραφικά στοιχεία ή μια επιλογή μετρητών , έχετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Στη συνέχεια, η Apple ανακοίνωσε ότι τα πρώτα σχετικά αυτοκίνητα θα αποκαλυφθούν το 2023. Όπως μπορούμε να δούμε, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος του έτους για να έχουμε τα πρώτα αυτοκίνητα. Και παρόλα αυτά, δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι το επόμενο έτος.

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι κατασκευαστές; Η Apple έχει ήδη συνεργαστεί με τις Acura, Audi, Ford, Honda, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mercedes-Benz, Nissan, Polestar, Porsche, Renault και Volvo. Ωστόσο, κανένας δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη, επομένως δεν είναι σαφές εάν τα αυτοκίνητά τους με το νέο CarPlay θα φτάσουν το 2024 ή αργότερα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !