Το Netflix αποφάσισε να μην διαθέσει την εφαρμογή του στο Apple Vision Pro. Επομένως, η υπηρεσία ροής δεν ακολουθεί τους ανταγωνιστές της όπως η Disney+ και η Amazon Prime Video που αποφάσισαν να απαντήσουν θετικά .

Δεν θα υπάρχει εφαρμογή Netflix στο Apple Vision Pro

Υπάρχουν δύο δυνατότητες να έχετε μια εφαρμογή στο Apple Vision Pro. Το πρώτο είναι για τους προγραμματιστές να σχεδιάσουν μια συγκεκριμένη έκδοση για το visionOS, η οποία παρέχει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία για την πραγματική λειτουργία του προϊόντος. Το δεύτερο είναι να προσφέρετε απλώς την εφαρμογή διαθέσιμη στο iPad. Σίγουρα, η εμπειρία είναι λιγότερο βελτιστοποιημένη εδώ, αλλά αυτό τουλάχιστον επιτρέπει την απλοποιημένη πρόσβαση.

Στην περίπτωση του Netflix, δεν θα υπάρχει κανένα από τα δύο. «Τα μέλη μας θα μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Vision Pro, με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να απολαμβάνουν το Netflix σε Mac », είπε η υπηρεσία ροής στο Bloomberg .

Έτσι, οι χρήστες που το επιθυμούν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Safari (ή άλλο πρόγραμμα περιήγησης) στο Vision Pro, να μεταβούν στο netflix.com, να συνδεθούν με τον λογαριασμό και να αποκτήσουν πρόσβαση στον κατάλογο ταινιών και σειρών. Και προφανώς, η απουσία εφαρμογών σημαίνει ότι ορισμένες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες, όπως η λήψη ταινιών και σειρών για να τις παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το Netflix δεν θα προσφέρει ποτέ μια εφαρμογή στο Apple Vision Pro; Είναι πιθανό η πλατφόρμα να περιμένει τις πρώτες αντιδράσεις για να δει εάν υπάρχει δημόσια ζήτηση για αυτό το ακουστικό των 3.499 $.