Δεν υπάρχουν εφαρμογές Spotify ή YouTube στο Apple Vision Pro

Το YouTube είπε στο Bloomberg ότι δεν θα προσφέρει —τουλάχιστον κατά την κυκλοφορία— μια εγγενή εφαρμογή για το Apple Vision Pro, όπως δεν θα επιτρέψει στους χρήστες να επωφεληθούν από την εφαρμογή iPad του στα ακουστικά. "Οι χρήστες του YouTube θα μπορούν να χρησιμοποιούν το YouTube στο Safari στο Vision Pro κατά την κυκλοφορία ", αναφέρει η υπηρεσία.

Η ιστορία είναι παρόμοια από την πλευρά του Spotify: καμία συγκεκριμένη εφαρμογή για visionOS και αποκλεισμός της εφαρμογής iPad στα ακουστικά. Ωστόσο, οι χρήστες που το θέλουν θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν την έκδοση Ιστού συνδέοντας τον λογαριασμό τους. Ωστόσο, η εμπειρία θα είναι πολύ λιγότερο βελτιστοποιημένη από μια εγγενή λύση.

Το Vision Pro θα περιλαμβάνει πρόσβαση στις εφαρμογές της Apple για μουσική και podcast, που ανταγωνίζονται τις προσφορές του Spotify. Ωστόσο, το γεγονός ότι αποδοκιμάζονται από το Netflix, το Spotify και το YouTube σημαίνει ότι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής δεν θα είναι διαθέσιμες όταν κυκλοφορήσει το ακουστικό στις 2 Φεβρουαρίου. Η Apple έχει διαφημίσει ευρέως τη συσκευή ως πλατφόρμα για βίντεο, παιχνίδια και άλλη ψυχαγωγία. Ορισμένες πλατφόρμες έχουν ήδη επιβεβαιωθεί , συμπεριλαμβανομένων των Disney+ και Amazon Prime Video.