Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 17.3 στους διακομιστές της. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση αυτής της έκδοσης, είτε ως ενημέρωση είτε ως επαναφορά, τόσο στο iPhone όσο και στο iPad.

Δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση του iOS 17.3

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.3 στις 22 Ιανουαρίου . Αυτή η ενημέρωση πρόσθεσε συγκεκριμένα τη λειτουργία "Προστασία σε περίπτωση κλοπής συσκευής". Προορίζεται να αποτελέσει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και ενεργοποιείται όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός μιας αξιόπιστης τοποθεσίας, όπως το σπίτι ή το χώρο εργασίας του. Όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία κλοπής, οι χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν βασικά μέρη του λογαριασμού Apple ή τις ρυθμίσεις της συσκευής τους χωρίς να περιμένουν μια ώρα.

Η ενημέρωση πρόσθεσε επίσης μια νέα ταπετσαρία Unity, συλλογικές λίστες αναπαραγωγής στο Apple Music και υποστήριξη για το AirPlay σε ξενοδοχεία. Επιπλέον, έκλεισε 16 ευπάθειες ασφαλείας , συμπεριλαμβανομένου ενός που είχε ήδη εκμεταλλευτεί κάποιος χάκερ.

Η έκδοση που μπορεί τώρα να εγκατασταθεί είναι το iOS 17.3.1. και βγήκε την περασμένη εβδομάδα . Διόρθωσε το σφάλμα όπου το κείμενο μπορούσε να αντιγραφεί ή να επικαλύπτεται απροσδόκητα κατά την πληκτρολόγηση.

Σύντομα, η Apple θα κυκλοφορήσει την τελική έκδοση του iOS 17.4. Αυτή η ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε έκδοση beta και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδίως επειδή προσφέρει υποστήριξη για App Stores τρίτων κατασκευαστών , μηχανές απόδοσης εκτός από το WebKit για προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα ξανά.