Το Mineland είναι μια προσαρμογή διαμόρφωσης Dynamic Island

0


Ο Huy Nguyen κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο tweak, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την τοποθέτηση του Dynamic Island σε συσκευές με εγκοπές. Ενώ οι τροποποιήσεις που επιτρέπουν στο Dynamic Island συνήθως αλλάζουν την ανάλυση της συσκευής για πρόσβαση σε αυτή τη νέα δυνατότητα που εισήχθη σε iPhone 14 Pro και Max με iOS 16, το tweak του Nguyen προσφέρει τη σωστή εφαρμογή του. Εάν επιδιορθωθεί, το πρόβλημα με το Dynamic Island καταλήγει να επικαλύπτεται με την εγκοπή.

Κατεβάστε το Mineland

Το Mineland tweak κυκλοφόρησε ως πακέτο DEB που μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του αγαπημένου σας tweak manager όπως το Sileo ή το Zebra. Η τελευταία έκδοση διορθώνει το πρόβλημα με το βλέμμα όταν είναι ενεργοποιημένη η απόκρυψη του.

Mineland v2.0 arm64 

Τι είναι το Mineland;

Το Mineland είναι ένα απλό tweak που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε διάφορες κρυφές επιλογές διαμόρφωσης του Dynamic Island στο iOS 16. Σε αντίθεση με άλλες τροποποιήσεις, δεν ενεργοποιεί απευθείας το Dynamic Island. Αντίθετα, προσφέρει τη δυνατότητα τροποποίησης συγκεκριμένων παραμέτρων αυτής της δυνατότητας, ενισχύοντας τις δυνατότητες προσαρμογής για τους χρήστες. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να αλλάξετε την κατακόρυφη θέση του γραφικού στοιχείου. Το Dynamic Island μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλες τις συσκευές που είναι συμβατές με iOS 16.

Προσαρμοσμένο για συσκευές με εγκοπές, το Mineland γεφυρώνει το χάσμα βελτιώνοντας την εμπειρία Dynamic Island ακόμη και σε συσκευές που δεν υποστηρίζονται επίσημα. Κατά την εγκατάσταση, το Mineland ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, παρέχοντας στους χρήστες ένα αποκλειστικό παράθυρο προτιμήσεων όπου μπορούν να διαμορφώσουν αβίαστα όλες τις επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Μέσα σε αυτήν τη διεπαφή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την προεπιλεγμένη ρύθμιση, να αποκρύψουν το μαύρο χάπι όταν είναι ανενεργό ή να αλλάξουν την προεπιλεγμένη τιμή, κατάλληλη για όλες τις συσκευές. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν το tweak για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, να καθορίσουν μια προσαρμοσμένη θέση χρησιμοποιώντας τιμές x και y, ακόμη και να κλιμακώσουν το Dynamic Island με βάση το μέγεθος της οθόνης της συσκευής. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο Dynamic Island Alpha, προσαρμόζοντας τη διαφάνειά του ώστε να ταιριάζει στις μεμονωμένες προτιμήσεις.

Στιγμιότυπο οθόνης του Mineland tweak.

Το tweak Mineland χρησιμεύει αποκλειστικά ως εργαλείο διαμόρφωσης για το Dynamic Island. Για να το χρησιμοποιήσετε, το Dynamic Island πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί στο iOS 16 μέσω εργαλείων όπως το DynamicCow . Το Dynamic Island λειτουργεί ως οθόνη που εμφανίζει ειδοποιήσεις και συνεχείς δραστηριότητες, όπως αναπαραγωγή μουσικής, χρονόμετρα και ενεργές συνδέσεις AirDrop, κάθε φορά που το iPhone σας είναι ξεκλείδωτο.

Το DynamicCow κυκλοφόρησε αρχικά ως πακέτο IPA προσαρμοσμένο για iOS 16 έως iOS 16.1.2, με συμβατότητα περιορισμένη σε συσκευές MDC. Ωστόσο, ο Matteo Zappia ενημέρωσε πρόσφατα το DynamicCow IPA για να επεκτείνει την υποστήριξη σε όλες τις συσκευές που εκτελούν iOS 16 έως 16.6.1, καθώς και iOS 17.0, εκτελώντας το DynamicCowTS μέσω του προγράμματος εγκατάστασης IPA TrollStore 2.

Για να ενεργοποιήσετε το Dynamic Island σε εκδόσεις iOS που κυμαίνονται από 16.1.2 έως 16.5, καθώς και στο iOS 16.6 Beta 1, πολλά τροποποιήσεις χρησιμοποιούν το exploit KFD, όπως το Canvas και το Sizei . Εν τω μεταξύ, το DynamicCowTS επεκτείνει την υποστήριξή του στις εκδόσεις iOS 16.0 έως 16.6.1, καθώς και στο iOS 17. Εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση στο Dynamic Island, σκεφτείτε το jailbreak tweak Dynamic Peninsula , συμβατό με iOS 12 έως iOS 16 και υποστηρίζεται σε παλαιότερες συσκευές όπως τα iPhone 6, 7 και 8.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !