«Δείτε τι χάνετε », λέει η Apple. Πρέπει αρχικά να επιλέξετε το τρέχον iPhone σας από τη λίστα. Βρίσκουμε τα iPhone 11, 11 Pro, 11 Max και iPhone 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Max. Σημειώστε ότι το iPhone 13 απουσιάζει, όπως και το iPhone 14. Όσον αφορά τις επιλογές για σύγκριση του iPhone, υπάρχουν τα iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro και 15 Max.

Κάθε σύγκριση δείχνει τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει ένας κάτοχος ενός παλαιότερου iPhone κατά την αναβάθμιση στη σειρά iPhone 15. Σε σύγκριση με το iPhone 11, για παράδειγμα, το iPhone 15 προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ευκρίνεια για φωτογραφίες , μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης βάσης, Action και Cinematic λειτουργίες για βίντεο, θύρα USB-C, 60% ταχύτερη GPU (τσιπ γραφικών), 5G και πολλά άλλα. 




Ο ιστότοπος επισημαίνει τις διαφορές στην τεχνολογία οθόνης (LCD έναντι OLED), στο σχεδιασμό, στο μέγεθος, στη συνδεσιμότητα και πολλά άλλα. Η Apple παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την αξία συναλλαγών κάθε παλιού iPhone, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν τι είδους έκπτωση μπορούν να λάβουν όταν πραγματοποιούν συναλλαγές σε μια συσκευή για την αγορά ενός νέου iPhone.

Ως έχει, το νέο τμήμα του ιστότοπου της Apple φαίνεται να αφορά μόνο τους Αμερικανούς. Δεν υπάρχει ακόμη το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό site της Apple. Υποψιαζόμαστε όμως ότι δεν θα αργήσει.