Η διαθεσιμότητα του AirPlay για τηλεοράσεις στα δωμάτια τωνξενοδοχείων ξεκινά με σοβαρότητα, με την Apple να ανακοινώνει ότι η υπηρεσία του είναι πλέον διαθέσιμη στο InterContinental Hotels Group (IHG)/IHG Hotels & Resorts. Πρόκειται για έναν ξενοδοχειακό όμιλο που διαχειρίζεται 6.000 ξενοδοχεία.

Το AirPlay έρχεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου

Η Apple διευκρινίζει ότι η διαθεσιμότητα του AirPlay αφορά επί του παρόντος ορισμένες εγκαταστάσεις στη Βόρεια Αμερική και όχι όλες. Αυτά είναι τα Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo, Candlewood Suites και InterContinental Hotels & Resorts.

Οι επισκέπτες που μένουν σε αυτά τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το AirPlay για να μεταδώσουν ιδιωτικά τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες στο Apple TV+ και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, να ακούσουν τις λίστες αναπαραγωγής τους στο Apple Music ή άλλες πλατφόρμες, να δουν φωτογραφίες διακοπών, να εξασκηθούν σε μια παρουσίαση, να παίξουν παιχνίδια στο Apple Arcade. ή ασκηθείτε ή διαλογιστείτε με το Apple Fitness+ στην τηλεόραση του υπνοδωματίου τους.

Το AirPlay χρησιμοποιείται με τηλεοράσεις LG στα δωμάτια. Απλώς συνδεθείτε στη συμβατή τηλεόραση και το δίκτυο Wi-Fi του ξενοδοχείου σαρώνοντας έναν μοναδικό κωδικό QR στην οθόνη. Μόλις συνδεθούν, οι πελάτες μπορούν να μοιραστούν σχεδόν οτιδήποτε απευθείας από το iPhone ή το iPad τους. Μπορούν επίσης να συνδυάσουν πολλές συσκευές με την τηλεόραση, ώστε να το απολαύσουν και οι φίλοι η τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξιδεύουν μαζί.

Η Apple τονίζει μια πτυχή εμπιστευτικότητας με κάθε κωδικό QR να είναι μοναδικός για το δωμάτιο του ξενοδοχείου και εγγυάται ότι το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο μόνο στον χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα μοιράζονται οι επισκέπτες με την τηλεόραση του ξενοδοχείου παραμένουν προσωπικά και ιδιωτικά. Όταν φεύγουν από το ξενοδοχείο, η σύνδεσή τους διαγράφεται, επομένως οι μελλοντικοί επισκέπτες και το προσωπικό δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δραστηριότητα του χρήστη.

Μπορείτε να ανακαλύψετε ξενοδοχεία που είναι συμβατά τώρα με το AirPlay από αυτήν τη διεύθυνση . Πρέπει να έχετε τουλάχιστον iOS 17.3 στο iPhone ή το iPad σας.