Τα iPhone στο Παρίσι έλαβαν μια «Εξαιρετικά Σοβαρή Προειδοποίηση» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

0


Το σύστημα FR-Alert ενεργοποιήθηκε στα iPhone και Android smartphone στο Παρίσι, με μια ειδοποίηση που προκαλεί μια «Εξαιρετικά σοβαρή ειδοποίηση» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αλλά στην πραγματικότητα, το περιεχόμενο του μηνύματος δεν υποδηλώνει τίποτα σοβαρό.

Μια «εξαιρετικά σοβαρή προειδοποίηση» που δεν είναι...σοβαρή

Ο αρχικός στόχος του FR-Alert είναι να προειδοποιήσει γρήγορα τον πληθυσμό για τρομοκρατική ή κλιματική απειλή. Το τηλέφωνο χτυπάει δυνατά για να το ακούσουν όλοι. Σήμερα, το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: μήνυμα του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την περίμετρο ασφαλείας της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων από 18 έως 26 Ιουλίου 2024 συμπεριλαμβανομένης.

Για την ασφάλεια όλων, η πρόσβαση στους χώρους όπου πραγματοποιείται η τελετή κατά μήκος του Σηκουάνα ρυθμίζεται από τις 18 Ιουλίου.

Κάτοικοι, υπάλληλοι, έμποροι, πελάτες ξενοδοχείων ή εστιατορίων... Συνδεθείτε τώρα στο pass-jeux.gouv.fr για να υποβάλετε το αίτημά σας για τον κωδικό QR. Οι αρχές επιβολής του νόμου θα το ζητήσουν μαζί με την ταυτότητά σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.prefecturedepolice.interieur.gouv.fr.


Δεν αποτελεί έκπληξη, πολλοί άνθρωποι δεν εκτιμούν ότι η χρήση του FR-Alert εκτρέπεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτός δεν είναι καθόλου ο αρχικός στόχος του συστήματος και αντέδρασαν άμεσα με επιθετικά μηνύματα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !