Γνωρίζουμε ήδη το Setapp στα Mac, μια πλατφόρμα που προσφέρεται από το MacPaw που σας επιτρέπει να έχετε πολλές εφαρμογές από διαφορετικούς προγραμματιστές χάρη σε μια συνδρομή. Τώρα έχουμε το δικαίωμα στην έκδοση για κινητά να λειτουργεί σε iPhone.

Αρχικά, το Setapp Mobile είναι διαθέσιμο ως beta σε iOS. Όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι βοηθητικά προγράμματα που δεν μπορούν να βρεθούν στο Apple App Store, όπως Focused Work, Minr, MonAI, SideNotes, Itemlist, Taskheat κ.λπ. Περιλαμβάνονται οι εφαρμογές του MacPaw, όπως το CleanMyPhone και το ClearVPN. Ορισμένα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Setapp Mobile, όπως το Downie Mobile. 

Η τρέχουσα beta είναι δωρεάν για όποιον έχει εγγραφεί στη λίστα αναμονής, ενώ η πλήρης έκδοση θα είναι ένα τέλος συνδρομής με τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Όσον αφορά τη βασική χρέωση τεχνολογίας (CTF) της Apple, τα 50 σεντς που πρέπει να πληρώνουν οι προγραμματιστές της αγοράς όπως το MacPaw στην Apple για κάθε ετήσια εγκατάσταση του Setapp Mobile θα απορροφώνται προς το παρόν και στη συνέχεια θα περιλαμβάνονται στην τιμή συνδρομής Setapp Mobile στο μέλλον. Η Apple χρεώνει επίσης τους προγραμματιστές εφαρμογών τον φόρο CTF 50 σεντ για κάθε ετήσια εγκατάσταση εφαρμογής μετά από ένα εκατομμύριο λήψεις, αλλά ο MacPaw λέει ότι το λογισμικό στην πλατφόρμα είναι απίθανο να καλύψει αυτό το όριο.

Η εγκατάσταση του Setapp Mobile γίνεται μέσω της διεύθυνσης setapp.com/setapp-mobile , απευθείας από το iPhone.