Το iOS 18 σας προειδοποιεί εάν χρησιμοποιείτε αργό φορτιστή για το iPhone σας

0

Η Apple εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το iOS 18 και τους φορτιστές. Ο χρήστης προειδοποιείται τώρα όταν χρησιμοποιεί αργό φορτιστή με το iPhone του.

Όταν πήγαιναν στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία, ορισμένοι χρήστες είδαν ένα νέο μήνυμα: "Αργός φορτιστής - τώρα". Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους χρησιμοποιούν ασύρματο φορτιστή 5W, ωστόσο, η Apple δεν παρέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το τι θεωρεί αργό φορτιστή.

Πολλοί ασύρματοι φορτιστές ισχυρίζονται ότι είναι MagSafe όταν περιορίζονται σε ταχύτητες Qi ή χαμηλότερες. Αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε επομένως να βοηθήσει τους χρήστες iPhone να κατανοήσουν γιατί οι συσκευές τους δεν φορτίζονται με τη βέλτιστη ταχύτητα. Δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για την ενεργοποίηση ειδοποίησης κατά τη φόρτιση από αργό φορτιστή, κάτι που μπορεί να είναι καλύτερο, καθώς οι ρυθμίσεις της μπαταρίας είναι κάπως κρυφές.

Σημειώστε ότι μπορείτε να αγγίξετε το μήνυμα "Αργός φορτιστής", το οποίο σας μεταφέρει σε μια σελίδα υποστήριξης στον ιστότοπο της Apple. Αλλά η εν λόγω σελίδα δεν είναι ακόμα ζωντανή, επομένως οι χρήστες δεν έχουν επιπλέον πληροφορίες.

Το iOS 18 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε beta για προγραμματιστές . Η δημόσια beta θα φτάσει τον επόμενο μήνα και η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σύμφωνα με την Apple.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !