Είναι πολύ απλό το πως μπορείτε αφού απλώς εισάγετε, για παράδειγμα, έναν υπολογισμό και προσθέστε το σύμβολο του ίσου (=). Το αποτέλεσμα της λειτουργίας θα εμφανιστεί στις προτάσεις απαντήσεων και απλώς πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για επικύρωση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την απάντηση με το δάχτυλό σας. 

Ένα θετικό σημείο είναι ότι λειτουργεί με πολλά στοιχεία. Μπορούμε έτσι να κάνουμε υπολογισμούς, να μετατρέψουμε από βαθμούς Κελσίου σε Φαρενάιτ ή ακόμα και να έχουμε μετατροπέα νομισμάτων. Σε αυτό το θέμα, πιστεύουμε ότι είμαστε ακόμα στην beta 1. Το να βάλουμε “100€=” δεν εμφανίζει τίποτα. Από την άλλη πλευρά, το "€100 =" εμφανίζει ένα αποτέλεσμα. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι βάζουμε το σύμβολο πριν στα αγγλικά, όπου είναι μετά στα γαλλικά. Μόνο που η beta δεν διαχειρίζεται ακόμη τη σειρά της γλώσσας του Μολιέρου.

Εάν διαθέτετε το iOS 18 beta , μπορείτε να το δοκιμάσετε τώρα, είτε σε συνομιλία iMessage είτε σε άλλη εφαρμογή. Απλώς χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο της Apple. Πράγματι, εάν χρησιμοποιείτε ένα πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή όπως το Gboard, τα αποτελέσματα δεν θα προσφέρονται από την Apple.