Τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα έχουν λεπτότερα περιθώρια γύρω από την οθόνη, αλλά πόσο μεγάλα θα είναι; Νέες πληροφορίες από το leaker Instant Digital αποκαλύπτουν τώρα  τις διαστάσεις.

Τα όρια γύρω από την οθόνη του iPhone 16 Pro θα είναι 1,2 mm και αυτά του iPhone 16 Pro Max θα είναι ακόμη πιο λεπτά στα 1,15 mm. Συγκριτικά, αυτά για το iPhone 14 Pro είναι 2,15 mm και αυτά για το iPhone 15 Pro είναι 1,71 mm. Αυτά θα ειναι προφανώς τα πιο λεπτά περιγράμματα σε ένα smartphone.

Τον Απρίλιο, μια διαρροή από τη Νότια Κορέα έδειξε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Border Reduction Structure (BRS). Παρέχει μια πιο συμπαγή και αποτελεσματική διάταξη των υποκείμενων κυκλωμάτων της οθόνης, επιτρέποντας λεπτότερα πλαίσια χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση της οθόνης ή τη συνολική σχεδίαση της συσκευής. Αυτό απαιτεί ακριβείς και προηγμένες τεχνικές κατασκευής, δεδομένης της πολυπλοκότητας της τοποθέτησης πιο σφιχτού κυκλώματος και της ανάγκης κάμψης ορισμένων καλωδίων προς τα κάτω κάτω από το πλαίσιο.

Τα μοντέλα Pro ανακοινώνονται ότι θα αλλάξουν σε οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών, σε σύγκριση με τις 6,1 και 6,7 ίντσες για την τρέχουσα γενιά. Από την πλευρά τους, τα μη Pro μοντέλα θα παρέμεναν με 6,1 και 6,7 ίντσες.