Οι επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν το AirPlay για να μεταδώσουν ιδιωτικά τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες στο Apple TV+ και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, να ακούσουν τις λίστες αναπαραγωγής τους στο Apple Music ή άλλες πλατφόρμες, να δουν φωτογραφίες διακοπών, να εξασκηθούν σε μια παρουσίαση, να παίξουν παιχνίδια στο Apple Arcade ή ασκηθείτε ή διαλογιστείτε με το Apple Fitness+ στην τηλεόραση του υπνοδωματίου τους.

Απλώς συνδεθείτε στο συμβατό δίκτυο Wi-Fi τηλεόρασης και ξενοδοχείου σαρώνοντας έναν μοναδικό κωδικό QR στην οθόνη. Μόλις συνδεθούν, οι πελάτες μπορούν να μοιραστούν σχεδόν οτιδήποτε απευθείας από το iPhone ή το iPad τους. Μπορούν επίσης να συνδυάσουν πολλές συσκευές με την τηλεόραση, ώστε να το απολαύσουν και οι φίλοι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξιδεύουν μαζί.

Κάθε κωδικός QR είναι μοναδικός για το δωμάτιο του ξενοδοχείου και διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο μόνο στον χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα μοιράζονται οι επισκέπτες με την τηλεόραση του ξενοδοχείου παραμένουν προσωπικά και ιδιωτικά. Όταν φεύγουν από το ξενοδοχείο, η σύνδεσή τους διαγράφεται, επομένως οι μελλοντικοί επισκέπτες και το προσωπικό δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δραστηριότητα του χρήστη.

Αυτή η υποστήριξη AirPlay σε ξενοδοχεία απαιτεί τουλάχιστον iOS 17.3. Η Samsung δεν διευκρινίζει σε ποια ξενοδοχεία οι τηλεοράσεις της προσφέρουν το νέο προϊόν. Τον Απρίλιο, ο Όμιλος InterContinental Hotels (IHG)/IHG Hotels & Resorts ανακοίνωσε την υποστήριξη των τηλεοράσεων LG.