Καμία ιδιαίτερη καινοτομία δεν παρατηρήθηκε με την πρώτη beta του iOS 17.6 που προσφέρθηκε σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη σε αυτό το στάδιο, γνωρίζοντας ότι αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία "μεγάλη" ενημέρωση του iOS 17. Επομένως, πρέπει να αρκεστούμε –προς το παρόν τουλάχιστον– με διάφορες βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις, καθώς και με διορθώσεις σφαλμάτων.

Η Apple προτιμά πλέον να εστιάζει στο iOS 18. Η ενημέρωση είναι επίσημη από το WWDC 2024. Η δεύτερη beta είναι έκτοτε διαθέσιμη για λήψη για προγραμματιστές . Θα υπάρξουν αρκετές beta κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μετά η τελική έκδοση τον Σεπτέμβριο. Πριν από αυτό, η Apple θα προσφέρει μια δημόσια beta τον Ιούλιο.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη δεύτερη beta του iOS 17.6.

Πότε να περιμένετε την έκδοση beta 3 για το iOS 18; Κανονικά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια θα υπάρξει η δημόσια beta που θα φτάσει τον Ιούλιο. Όσο για την τελική έκδοση, θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο. Επισήμως, η Apple υποδεικνύει άφιξη μόνο το φθινόπωρο, αλλά ο μήνας Σεπτέμβριος επιλέγεται πάντα τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης, η Apple προσφέρει beta 2 για macOS 14.6 (build 23G5061b) σε Mac, watchOS 10.6 (build 21U5560b) στο Apple Watch, tvOS 17.6 (build 21M5054a) στο Apple TV και visionOS 1.3 (build 21O5756a) σε VisionOS.