Υπάρχουν δύο ανακοινώσεις σήμερα, πρώτα μια νέα Apple TV με το τσιπ A17 Pro και ένα νέο HomePod mini που θα αποκτήσει ένα νέο τσιπ.
Apple TV πιο ισχυρό με το A17 Pro
Η Apple έκανε ένα λάθος κοινοποιώντας ένα κομμάτι κώδικα που αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες σχετικά με μελλοντικά προϊόντα, όπως εντοπίστηκαν από το MacRumors . Μία από αυτές αφορά την επόμενη Apple TV και το γεγονός ότι θα διαθέτει το τσιπ A17 Pro. Πρόκειται για το ίδιο τσιπ που βρίσκεται στα iPhone 15 Pro και Pro Max. Υπάρχει επίσης στο iPad mini 7.
Συγκριτικά, η υπάρχουσα Apple TV διαθέτει τσιπ A15. Η αναβάθμιση στο A17 Pro υπόσχεται βελτίωση της απόδοσης, κάτι που είναι καλό νέο για τους χρήστες. Αυτό θα εξασφαλίσει ακόμη πιο ομαλή πλοήγηση στο tvOS και καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια. Το A17 Pro υποστηρίζει επίσης το Apple Intelligence.
Προηγούμενες φήμες έδειχναν ότι η νέα Apple TV αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει επίσης το δικό της chipset Bluetooth και Wi-Fi της Apple .
Νέο HomePod mini καθ' οδόν
Από την άλλη πλευρά, η διαρροή αποκαλύπτει ότι το επόμενο HomePod mini θα έχει την κωδική ονομασία B525 και θα διαθέτει ένα νέο τσιπ βασισμένο στην αρχιτεκτονική T8310. Αυτή χρησιμοποιείται ήδη για τα τσιπ S9, S10 και S11 στα Apple Watch Series 9, Apple Watch Series 10 και το επερχόμενο Apple Watch Series 11. Το υπάρχον HomePod mini, από την άλλη πλευρά, διαθέτει τσιπ S5.
Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο HomePod mini είναι ελάχιστες. Γνωρίζουμε μόνο ότι το έξυπνο ηχείο αναμένεται να διαθέτει το chipset Bluetooth και Wi-Fi της Apple και να κυκλοφορήσει φέτος.


