Μια νεα πρόκληση για το Apple Watch θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου για την Ημέρα Τρεξίματος

Μια νεα πρόκληση για το Apple Watch θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου για την Ημέρα Τρεξίματος

0


Στις 3 Ιουνίου, η Apple θα προσφέρει μια πρόκληση για τους κατόχους Apple Watch. Αυτή η εκδήλωση θα συμπέσει με την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος, με έπαθλο ένα τρόπαιο.

Ένα κινούμενο τρόπαιο και αυτοκόλλητα

Για να ολοκληρώσουν αυτήν την πρόκληση, οι κάτοχοι Apple Watch θα πρέπει να τρέξουν τουλάχιστον 5 χλμ. την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος, στις 3 Ιουνίου. Η περιγραφή της Apple έχει ως εξής:

Στις 3 Ιουνίου, όλος ο κόσμος τρέχει μαζί. Για να γιορτάσετε αυτήν την παγκόσμια ημέρα τρεξίματος, τρέξτε τουλάχιστον 5 χλμ. για να κερδίσετε αυτό το βραβείο. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Exercise ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που παρακολουθεί τις προπονήσεις στην εφαρμογή Health.

Όλοι όσοι ολοκληρώσουν την πρόκληση θα λάβουν μια ειδική ανταμοιβή στην εφαρμογή Fitness, καθώς και κινούμενα αυτοκόλλητα για χρήση στην εφαρμογή Μηνύματα. Ακολουθούν τα κινούμενα αυτοκόλλητα που αναφέρονται.

 

Για την ενημέρωσή σας, η Apple προσφέρει τακτικά προκλήσεις για τους κατόχους Apple Watch. Η ιδέα είναι πάντα η ίδια: πρέπει να ολοκληρώσετε μια εργασία για να κερδίσετε ένα τρόπαιο και στη συνέχεια να προσθέσετε κινούμενα αυτοκόλλητα για να τα χρησιμοποιήσετε στην εφαρμογή Μηνύματα. Μόνο φέτος, η Apple έχει οργανώσει αρκετές προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά .


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !