Τέλος το Google Maps για iPhone και iPad

0


Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η Google με τα Android smartphone της, όλοι περίμεναν ότι κάποια στιγμή η Apple θα «ξεφορτωνόταν» το εικονίδιο «Google Maps» από iPhone και iPad.

Η στιγμή αυτή φαίνεται πως έρχεται σιγά-σιγά καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Apple προσέγγισε την εταιρεία 3D χαρτογράφησης Poly9 με έδρα στον Καναδά.

Κάποιοι, ωστόσο, πιστεύουν ότι απλά θα είναι μία νέα εφαρμογή και όχι αντικατάσταση του Google Maps.

Παρ’ όλα αυτά, το παραπάνω σενάριο μάλλον είναι αναληθές καθώς από τον περασμένο Νοέμβριο η Apple είχε βάλει αγγελία ζητώντας κάποιον ο οποίος «θα πήγαινε τη χαρτογράφηση σε νέο επίπεδο».

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Poly9 είναι μία εταιρεία 3D χαρτογράφησης (όπως και η Google μεταξύ άλλων) με τη διαφορά όμως να εντοπίζεται στο ότι με την εφαρμογή της καναδικής εταιρείας οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να «κατεβάζουν» τους χάρτες, με αποτέλεσμα να πληρώνουν internet.

Η Poly9 έχει μάλιστα συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με την Apple καθώς και με τη Microsoft, τη Yahoo! και τη NORAD.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βασική έγνοια της Apple δεν είναι οι χάρτες, αλλά ακούει στο όνομα iPhone 4.

Μάλιστα ο Διευθυντής Επιχειρήσεων (Chief Operating Officer) της Microsoft κ. Kevin Turner χαρακτήρισε το iPhone 4 ως τα …Vista της Apple, αφού τα Vista, όπως είναι γνωστό, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα!...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !