Δωρεάν θήκες σε όλους τους χρήστες του iPhone 4

0


Τη δωρεάν διάθεση ειδικής θήκης σε όλους τους χρήστες του iPhone 4, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Apple Steve Jobs κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου με αντικείμενο την προβληματική λήψη σήματος από τις εν λόγω συσκευές.
Πρόσθεσε, δε ότι σε περίπτωση που οι χρήστες της συσκευής δεν μείνουν ικανοποιημένοι, θα τους καταβληθεί ολόκληρο το αντίτιμο που κατέβαλαν για την αγορά.

«Η Apple δεν είναι τέλεια», τόνισε ο Jobs, προσθέτοντας ωστόσο ότι κανένα κινητό δεν είναι τέλειο.

Γνωστοποίησε ακόμη ότι όσοι κάτοχοι iPhone 4 δεν μείνουν ικανοποιημένοι μπορούν να επιστρέψουν εντός 30 ημερών τη συσκευή που αγόρασαν και θα τους καταβληθεί ολόκληρο το ποσό που κατέβαλαν για την αγορά.

«Ενδιαφερόμαστε για όλους τους χρήστες των συσκευών μας και δεν θα σταματήσουμε αν δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι», ανέφερε ο Steve Jobs.

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα στη λήψη του σήματος, δήλωσε ότι η εταιρεία γνώριζε ότι η εν λόγω συσκευή θα μπορούσε, υπό κάποιες συνθήκες, να έχει τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν θεώρησε ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !