Το iOS 4.2 θα φέρει δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης

0


Μια beta έκδοση του AirPrint μοιράστηκε σήμερα στους developers του iOS κάτι το οποίο μαρτυρά πως πιθανότατα τον προσεχή Νοέμβριο με την έλευση της έκδοσης 4.2 του iOS θα δούμε την δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης διαθέσιμη σε iPad, iPhone και iPod Touch.
Ο ευκολότερος τρόπος στην παρούσα φάση για να κάνετε εκτυπώσεις από την συσκευή σας με iOS, είναι δυστυχώς αυτός της φωτογραφίας και η Apple φαίνεται πως έχει αντιληφθεί αυτή τη σημαντική έλλειψη στο mobile OS που τόσα εκατομμύρια συσκευής της διαθέτουν.
Το AirPrint αυτόματα βρίσκει τους εκτυπωτές οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι στο τοπικό δίκτυο το οποίο συνδέεστε και έχει την δυνατότητα να εκτυπώσει ασύρματα μέσα από σύνδεση Wi-Fi, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί drivers ή κάποιο ειδικό λογισμικό, αναφέρει η Apple.
Οι πρώτοι εκτυπωτές που θα υποστηρίζουν αυτό το νέο χαρακτηριστικό του iOS θα είναι οι HP ePrint-enableb, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλοι, όπως οι δημοφιλείς σειρές Photosmart, Officejet και Pro της HP.
Όσοι χρήστες δεν διαθέτουν κάποιον από αυτούς τους εκτυπωτές θα είναι σε θέση να εκτυπώσουν σε όποιον εκτυπωτή έχουν συνδεδεμένο και shared στο δίκτυο στο Mac ή στο PC τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !