Η NIKE παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή NIKE+ GPS

0

Μια Νέα Εφαρμογή στο iPhone για Δρομείς, η οποία Παρέχει με Μοναδικό Τρόπο Κίνητρα και Ενθάρρυνση, Καταγράφει και Παρακολουθεί τις Διαδρομές και Εξασφαλίζει τη Σύνδεση με Μια Κοινότητα Δρομέων που Διαθέτει 3 Εκατομμύρια Μέλη.
Αξιοποιώντας τη διαρκώς αυξανόμενη σειρά ψηφιακών προϊόντων προπόνησης για τους αθλητές, η Nike (NYSE:NKE) ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη διάθεσης της νέας εφαρμογής  Nike+ GPS App από το App Store. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί χρησιμοποιώντας απρόσκοπτα είτε την τεχνολογία GPS είτε την τεχνολογία επιταχυνσιομετρίας, αποτελώντας έτσι ένα ακριβές και διασκεδαστικό εργαλείο που παρέχει κίνητρα και ενθάρρυνση στους δρομείς.

Η νέα εφαρμογή Nike+ GPS επιτρέπει στους δρομείς να χρησιμοποιούν τη συσκευή iPhone που διαθέτουν για να καταγράφουν οπτικά (σε χάρτη) κάθε διαδρομή τους, παρακολουθώντας παράλληλα την ταχύτητα, την απόσταση και το χρόνο τους, αλλά και για να λαμβάνουν συνεχώς μηνύματα ενθάρρυνσης και άμεσης πληροφόρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος κάθε διαδρομής τους, από αθλητές όπως οι Paula Radcliffe και ο Lance Armstrong και από την κωμική ηθοποιό Tracy Morgan. Η εφαρμογή φέρνει επίσης σε επαφή δρομείς από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου ή από κάπου πολύ κοντά σας μέσω του www.nikeplus.com, της μεγαλύτερης κοινότητας δρομέων στον κόσμο, η οποία διαθέτει πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη.

"Μας συναρπάζει το γεγονός της παρουσίασης μιας πραγματικής "Εφαρμογής για Δρομείς" για το iPhone, η οποία συνδυάζει τη δυναμικότητα και τις δυνατότητες επικοινωνίας του Nike+ με τη φιλική προς τον χρήστη λειτουργικότητα των τεχνολογιών GPS και επιταχυνσιομετρίας", είπε ο Stefan Olander, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ψηφιακών Αθλητικών Προϊόντων της Nike. "Θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις ψηφιακές επιλογές που παρέχουμε στους δρομείς ώστε η εμπειρία τους από το τρέξιμο να είναι πάντοτε μοναδική και εμπνευσμένη".

Η εφαρμογή Nike+ GPS για το iPhone επιτρέπει στους δρομείς να:

Τρέχουν Οπουδήποτε: Από τους εσωτερικούς έως τους εξωτερικούς χώρους, από το μονοπάτι έως τον διάδρομο προπόνησης, αυτή η νέα εφαρμογή συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας GPS με ένα επιταχυνσιόμετρο για την καταγραφή και παρακολούθηση μιας διαδρομής από οποιοδήποτε σημείο.  Ακόμα κι αν το σήμα του GPS δεν είναι διαθέσιμο, το επιταχυνσιόμετρο επιτρέπει στον χρήστη να συνεχίσει να καταγράφει την ταχύτητα, την απόσταση, τον χρόνο του και τις θερμίδες που καίει.

Καταγράφουν τις Διαδρομές τους: Η τεχνολογία GPS επιτρέπει στους δρομείς να καταγράφουν και να παρακολουθούν όλες τις διαδρομές τους. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει επίσης μια ανάλυση των ταχυτήτων και των αποστάσεων στα διάφορα σημεία μιας διαδρομής.   Οι δρομείς μπορούν επίσης να βλέπουν σε ποια τοποθεσία βρίσκονται καθώς τρέχουν, με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Αναμετρούνται με τον Εαυτό τους: Η λειτουργία "Challenge Me" επιτρέπει στους δρομείς να αναμετρούνται με τον εαυτό τους ώστε να καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις, να τρέχουν γρηγορότερα ή για περισσότερο χρόνο απ' ότι σε μια προηγούμενη, ήδη καταγεγραμμένη διαδρομή. Η εφαρμογή καταγράφει επίσης στοιχεία στο ιστορικό ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε τις αναμετρήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Παραμένουν Διαρκώς Συνδεδεμένοι: Οι δρομείς μπορούν να συνδέονται ασύρματα με το www.nikeplus.com μετά από κάθε διαδρομή για να αποθηκεύσουν άμεσα τα αντίστοιχα δεδομένα και να τα κοινοποιήσουν στους φίλους τους μέσω του ίδιου του site, του Twitter ή του Facebook. Επιπλέον, μπορούν να βλέπουν την πρόοδο που έχουν κάνει όσον αφορά την επίτευξη των στόχων τους, να συμμετέχουν σε αναμετρήσεις τρεξίματος και να πραγματοποιούν λήψη (donwload) προγραμμάτων προπόνησης.

Έχουν πάντα κίνητρο: Οι δρομείς λαμβάνουν μηνύματα ενθάρρυνσης από κορυφαίους αθλητές και διασημότητες κάθε φορά που επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους που έχουν θέσει για τον εαυτό τους, κάθε φορά που νικούν σε αναμετρήσεις και κάθε φορά που σημειώνουν προσωπικό ρεκόρ. Οι δρομείς μπορούν επίσης να λαμβάνουν πληροφόρηση καθώς τρέχουν, με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης.

Η εφαρμογή Nike+ GPS διατίθεται για τις συσκευές iPhone και iPod touch από το App Store (www.itunes.com/appstore) στην τιμή των 1,99 Δολ. ΗΠΑ. Η εφαρμογή Nike+ GPS είναι συμβατή με τις συσκευές iPhone και iPod touch. Ωστόσο, στο iPod touch λειτουργεί χρησιμοποιώντας μόνο την τεχνολογία της επιταχυνσιομετρίας.

Βοηθήματα σε μορφή video για τη χρήση της εφαρμογής Nike+ GPS υπάρχουν στις διευθύνσεις:

http://videos.nikemedia.com/NikePlusGPSApp_1.mov

http://videos.nikemedia.com/NikePlusGPSApp_B.mov

Από την πρώτη παρουσίαση του Nike+ σε συνεργασία με την Apple το 2006, έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα διάφορες συσκευές και εφαρμογές συμβατές με την τεχνολογία Nike+ που βοηθούν τους δρομείς να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, όπως το Nike+ iPod SportKit για το iPod nano και το iPod touch για τους δρομείς που απολαμβάνουν να προπονούνται ακούγοντας μουσική, το Nike+ SportBand για τους δρομείς που προτιμούν να τρέχουν χωρίς να ακούν μουσική, η Συσκευή Παρακολούθησης Καρδιακών Παλμών Nike+ και σήμερα πλέον η νέα εφαρμογή Nike+ GPS για το iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !