Gevey SIM ξεκλείδωμα στην 4.2-4.3

5
Gevey. Η εταιρεία που έχει κυκλοφορήσει μια κάρτα SIM για ξεκλείδωμα στην 4.2.1 και 4.3, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε jailbreak, και χωρίς την αλλαγή του firmware του iPhone.
.Η Κάρτα sim λειτουργεί με interposer Gevey  και με  την προσθήκη EEPROM στην κάρτα, μια μέθοδος πολύ παρόμοια με αυτήν που είχαμε με την TurboSIM. Να θυμίσουμε ότι η Κάρτα TurboSIM ήταν μια ειδική κάρτα η οποία  έμπαινε πριν την κανονική κάρτα sim και δεν είχε κανένα περιορισμό στα δίκτυα.
Αυτή η κάρτα SIM Gevey μοιάζει κατά ένα τρόπο σαν...
θαύμα για εκείνους που περιμένουν ανυπόμονα την απελευθέρωση, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα που μπορεί να φοβίσει ορισμένους από εσάς:

  • Η νομιμότητα αυτής της μεθόδου είναι αμφισβητήσιμη
  • Η τιμή της: $ 70
  • Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία ενεργοποίησης κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του iPhone σας
  • Ωστόσο, ο χειρισμός είναι πολύ απλος:

    1.Απενεργοποιήστε το iPhone
    2.Τοποθετήστε την κάρτα στην υποδοχή
    3.Μόλις to anixete, καλέστε to 112 (αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης) και περιμένετε 2 δευτερόλεπτα
    4.Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις> Airplane Mode και, στη συνέχεια,ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ... επαναλάβετε 3 φορές το χειρισμό  

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. πολυ καλη λυση γιυτους που εχουν θεμα με κλειδωμενo iphone...εγω συγκεκριμενα εγκαθιστω τετοιες σιμ σε τηλεφωνα φιλων και γνωστων..αν καποιος ανδιαφερεται ας με παρει τηλ.εχω αρκετα απαυτακαι σε καλυτερες τιμες απο τα 70$6936755940

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POLI KALO. VRIKA TI KARTA ME 30 EURO APO THESALONIKI. XEKLIDONEI TO THL. ALLA ME TI DIAFORA OTI KATHE FORA POU TO APENERGOPOIHS PREPEI NA KANEIS PALI TIS IDIES ENERGEIES.
    DLD:
    APODOXH, PERIMENOUME 15 DEYTERA, META
    καλέστε to 112 (αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης) και περιμένετε 2 δευτερόλεπτα
    4.Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις> Airplane Mode και, στη συνέχεια,ενεργοποίηση και απενεργοποίηση ... επαναλάβετε 3 φορές το χειρισμό. AYTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακριβως οπως τα λεει και ο φιλος(αν και 8α ηταν καλο να λες και ονομα για να μην λεγονται αερολογιες)η διαδικασια ειναι οντως πολυ απλη με τη διαφορα οτι εγω εδω στην αθηνα τις δινω 10 ευρω παραπανω λογω του οτι ειχα κανει μεγαλη αγορα πριν πεσουν οι τιμες..δηλαδη 40..Α και στο airplain mode δεν χρειαζεται 3 φορες,μονο ενα ανοιξε κλεισε και (οκ) σε δυο μηνυματα που εμφανιζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 4G 4.3.3 BASEBAND 04.10.01 ΕΧΩ GEVEY SIM ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ NO SERVICE ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΕΧΩ WIND.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha perimeneis opos k egw file,kati lene gia mia neas genias gevey..idomen.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !