Nέο κοινωνικό δίκτυο βασισμένο μόνο σε κινητά τηλέφωνα

0
O επιχειρηματίας, Bill Nguyen, ο οποίος πώλησε την τελευταία εταιρεία του στην Apple το 2009, λανσάρει ένα νέο κινητό τηλέφωνο το οποίο βασίζεται σε κοινωνικό δίκτυο το οποίο έχει ως στόχο να χτυπήσει την κυριαρχία του Facebook στις κοινωνικές επικοινωνίες πέρα από τον προσωπικό υπολογιστή
Το Color είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τα «έξυπνα» κινητά σαν το iPhone και τις Android συσκευές το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζουν φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα ταυτόχρονα σε πολλά τηλέφωνα σε πραγματικό χρόνο...

Το ποστάρισμα φωτογραφιών και βίντεο είναι από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες του Facebook, και οι ιδρυτές του Color ελπίζουν ότι θα δημιουργήσουν ένα νέο είδος «μετά Υπολογιστή» κοινωνικού δικτύου, καθώς αυτή η εφαρμογή θα είναι μόνο για κινητό. Ο Nguyen τόνισε πως τα κοινωνικά δίκτυα και οι εφαρμογές απομακρύνουν τους χρήστες από τα Pc με τα οποία ήταν αρχικά εξοικειωμένοι.

«Η μετάβαση σε έναν κόσμο μακρυά από το PC θα είναι μια τεράστια θεμελιώδη αλλαγή. Θα μοιραζόμαστε όλο και περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο» δήλωσε ο ιδρυτής του Color.

Ο Nguyen, ο οποίος πούλησε το online μουσικό Lala στην Apple για περίπου 80 εκατ. ευρώ, συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή του iPhone για λιγότερο από έναν χρόνο.

Το Color είναι μια δωρεάν υπηρεσία χωρίς ονόματα χρήστη ή κωδικούς πρόσβασης αλλά ο Nguyen και η ομάδα του ελπίζουν να είναι σε θέση να κερδίσουν μέσω των διαφημίσεων και των τοπικών υπηρεσιών marketing.

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν πως με συσκευές σαν το iPhone μπορούν να κάνουν πράγματα σε κοινωνικά δίκτυα που δεν θα μπορούσαν να κάνουν στο PC».
 VIA:www.skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !