Εφαρμογή για όσους έχουν σχέση, νόμιμη ή παράνομη

0
Μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει στα ζευγάρια να επικοινωνούν και να δημιουργούν το δικό τους κόσμο είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα iPhone.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προσωπικό social network τύπου Facebook το οποίο επιτρέπει στο ζευγάρι να επικοινωνεί και να αποτυπώνει σε ένα σημείο..
τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που το ενδιαφέρουν χωρίς την παρουσία ενοχλητικών τρίτων.
Η εφαρμογή Pair δημιουργεί ένα πριβέ timeline που είναι προσβάσιμο μόνο από τους δύο χρήστες και περιλαμβάνει τα SMS, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις τοποθεσίες που πήγε ο καθένας από τους δυο τους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει και μια επιλογή που λέγεται “thumb kiss” (φιλί του αντίχειρα) που κάνει το κινητό να δονείται όταν και οι δύο χρήστες ακουμπούν τον αγκώνα τους πάνω σε ένα συγκεκριμένο σημείο της οθόνης.
Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια μπορούν επίσης να ζωγραφίζουν μαζί σκίτσα και να στέλνουν τα αντίστοιχα “pokes” που εδώ μεταφράζονται ως “σε σκέφτομαι”.
Πρόκειται για το πρώτο δίκτυο που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ 2 ανθρώπων αφήνοντας εκτός σχεδίου τους υπόλοιπους.
Για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή πρέπει να στείλεις σε κάποιον με iPhone την αίτηση να γίνει το ταίρι σου ενώ δεν επιτρέπεται να προσθέσεις πάνω από έναν χρήστη.
Αν τύχει και χωρίσεις, μπορείς να κάνεις unpair το συγκεκριμένο χρήστη και να κάνεις pair κάποιον άλλον.
Η εφαρμογή έχει καλύτερη χρήση σε ζευγάρια που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλον και μπορούν να συνοψίσουν την επικοινωνία τους μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !