Πώς θα μπορούσες να μετατρέψεις το iPhone σου σε… υποβρύχιο υπολογιστή;

0
Mε μία αδιάβροχη θήκη που δε μοιάζει με καμία άλλη από αυτές που θα συναντήσεις στην αγορά, αλλά υπόσχεται να μετατρέψει το smartphone της Apple σε ιδανικό σύντροφο για τις… καταδύσεις σου.
Η iGills SE-35 μπορεί να προστατεύσει το iPhone σου σε βάθος έως 40 μέτρων, επιτρέποντας την εύκολη χρήση του…
υποβρύχια με τη βοήθεια έξι ειδικών πλήκτρων που έχουν ενσωματωθεί στο σχεδιασμό της. Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση ακόμη και στην κάμερα του iPhone για υποβρύχιες λήψεις, ενώ η θήκη διατίθεται μαζί με μία εφαρμογή που παρέχει εργαλεία πλοήγησης, καθώς και ένα… φακό, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο σύστημα καταγραφής των καταδύσεών σου.
Η ιδιαίτερη αυτή θήκη της iGills είναι φτιαγμένη από πολυκαρβονικό υλικό -το ίδιο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αλεξίσφαιρου γυαλιού- και μπορεί να υποδεχθεί το iPhone 3GS, το iPhone 4 ή το iPhone 4S. Διαθέτει επιπλέον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, ενώ κάθε μονάδα έχει περάσει από αυστηρό έλεγχο ποιότητας που διασφαλίζει ότι το iPhone σου θα παραμείνει ασφαλές μετά την… κατάδυση.
Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι μέσα στη θήκη δεν είναι δυνατή η υποβρύχια λήψη δεδομένων ή η χρήση του τηλεφώνου για την πραγματοποίηση κλήσεων, επομένως το FaceTime με τους φίλους σου μπορείς να το πραγματοποιήσεις αφού επιστρέψεις στην… ακτή. Όσο για την τιμή της iGills SE-35, είναι λίγο τσιμπημένη, καθώς μπορείς να την προπαραγγείλεις από το site της εταιρείας έναντι 272,97 ευρώ.
Δες την εν δράσει σε ένα promo video

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !