VShare: Tips...Δώστε το φάρμακο του

7
Είστε από αυτούς που χρησιμοποιούσαν το VShare αλλά τώρα τελευταία δεν σας λειτουργούσε ιδιαίτερα σε συσκευές με νεότερο επεξεργαστή από τον A4 (iphone 4S/5)?
Ευχάριστα τα νέα λοιπόν για εσάς ...
αφού βρέθηκε το φάρμακο του που τον ξανά ζωντανεύει και πάλι.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το πακέτο "vShare fix" μέσα από το ρεπό του blog και να το κάνετε εγκατάσταση.
Τώρα πια έχετε και πάλι ζωντανό το VShare...τι λέτε δούλεψε και σε εσάς?

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Ναι απ'το repo του αργοναυτι
    http://cydia.myrepospace.com/Argonaytis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε Αργοναυτη δυστηχως προσπαθω να κατεβασω apps απο την vshare αλλα τιποτα δεν κατεβαζει και εβαλα και το fix share τελικα εκλεισε η σελιδα για να ξερουμε να μην προσπαθουμε αδικα.ευχαριστω παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε πωs ρε φιλε δουλευει παει να πει οτι εγω κανω λαθοs σε παρακαλω μπορεισ να μου πεισ τι παει στραβα κατα αρχασ εχω πανω εγγατεστημενο το cydia 1.1.8 και ios 6.1.2 και εκανα και το fix share install παω να κατεβασω απο την σελιδα και μαγκωνει και μενει εκει δοκιμασα και απο την zeusmos εκει τα κατεβαζει αλλα δεν το κανει install τι να κανω αλλο.εν το μεταξυ οταν ανοιγω το cydia καποτε που μου ζειταει αναβαθμιση οταν τελειωνει μου βγαζει καποια errors.ευχαριστω και ελπιζω να με βοηθησεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου τα erros που σου βγάζει είναι μάλλον από repos που έχουν κλείσει , τώρα όσoν αφορά το vshare σιγουρέψου ότι έχεις εγκαταστήσει το AppSync .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι γινετε με το v share? σταματησε να λειτουργει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !