Η Apple δουλεύει μυστικά πάνω στο δικό της αυτοκίνητο

0
Η Apple αναπτύσσει το δικό της αυτοκίνητο που  σκοπεύει να ανταγωνιστεί με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εταιρείας Tesla Motors.....
Αυτό γράφει σήμερα το Business Insider αναφέροντας σαν πηγή έναν εργαζόμενο ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Συγκεκριμένα επεσήμανε ότι συμμετάσχουν στο έργο και ορισμένοι εργαζόμενοι της Tesla.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο Cupertino έχουν μετακινηθεί περίπου 50 πρώην υπάλληλοι της Tesla, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει ένας από αυτούς είναι πολύ δελεαστικό να σε καλεί μια εταιρία σαν την Apple φτιάχνοντας το μελλοντικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.
Οι πληροφορίες της Apple για την κατασκευή αυτοκινήτου δεν είναι κάτι νέο αφού και στο παρελθόν το 2007 ο Steve Jobs είχε προ συμφωνήσει την κατασκευή ενός αυτοκινήτου με την Volkswagen όπου θα ονομαζόταν "iCar" αλλά για άγνωστο λόγο δεν ολοκληρώθηκε τότε όπως παραδέχτηκε ο Mickey Drexler μέλος  του διοικητικού συμβουλίου της Apple.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !