Tim Cook θα μιλήσει στη σύνοδο κορυφής για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο στον Λευκό Οίκο

0
Μια σύνοδος κορυφής πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο λευκό οίκο όπου μεταξύ κορυφαίων εταιριών και άλλων παραγόντων του διαδικτύου θα παραβρίσκεται και η Apple όπου θα την εκπροσωπεί ο πρόεδρος της Tim Cook....


Λόγω της αυξανόμενης συχνότητας και εμφάνισης σοβαρών περιστατικών στον τομέα της ασφάλειας των πληροφοριών, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε το Κογκρέσο και κατέθεσε ένα νόμο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.
Τα βασικά σημεία του προτεινόμενου νόμου είναι να δημιουργηθεί ένα εθνικό πρότυπο για την αντιμετώπιση των επιτυχημένων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, η δυνατότητα δίωξης των εγκληματιών για κλοπή αριθμών πιστωτικών καρτών των Αμερικανών, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου εκδηλώθηκε η επίθεση έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και η αυξημένη ευθύνη για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην σκιά της διαμάχης του FBI με την Apple που αρνείται πεισματικά να δώσει τον κώδικα και ας επικαλούνται πως κινδυνεύουν μέχρι και ζωές από αυτό.
Να θυμίσω πως στο παρελθόν η Apple επικαλέστηκε πως δεν δίνει τον κώδικα του ios για τον φόβο μήπως και χρησιμοποιηθεί για την κατασκοπία των χρηστών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !