Pi Case : Η γνήσια συσκευή του KodiTV είναι πραγματικότητα να την αγοράσετε.

0
Το Kodi είναι μια ανοικτή δωρεάν πλατφόρμα Media Center για όλα τα λειτουργικά, που έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα από το blog και εκτοξεύει τις δυνατότητες της τηλεόρασης. ....

Βαρεθήκατε όμως να προσπαθείτε να το βάλετε σε μια συσκευή iphone/ipad,Mac,Windows, Android και να συνδεθείτε στη τηλεόραση με διάφορους τρόπους?
Ξεχάστε τα όλα τώρα αφού απο σήμερα κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη συσκευή του Kodi όπου εγγυάται την σταθερότητα αλλά αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να κάνετε επιπλέον θαύματα.
Η συσκευή ονομάζεται Pi Case και είναι ένα μικρό αλουμινένιο κουτάκι κατασκευασμένο με ισχυρό επεξεργαστή υποδοχή για κάρτα SD 4 θύρες USB 2.0, έξοδο HDMI, Ethernet και έξοδο ήχου 3.5mm Jack ή HDMI.
Το Pi Case υπάρχει σε περιορισμένα κομμάτια και σύμφωνα με τους δημιουργούς του Kodi αν έχει επιτυχία στο μέλλον ίσως να κυκλοφορήσουν περισσότερα κομμάτια.
Το κόστος του είναι στα 20 ευρώ (16 λίρες)  και ένα επιπλέον λόγος για να το αποκτήσετε είναι πως κάποια από τα έσοδα θα δοθούν για την έρευνα κατά του καρκίνου.
Αν λοιπόν πειστήκατε και θέλετε κάτι σίγουρο για το Kodi στη τηλεόραση σας τότε επισκεφτείτε και αποκτήστε το από τον σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !